Mr.Jack Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Ahojte viem mi niekto poradiť ako zmením header. Prikladam obrazok . logo a jazyky by som vedel ale neviem ako na to menu a a košík + search.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 A co chceš konkrétně na tom měnit? Barvu? šířku? výšku? nebo co? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Jack Posted March 23, 2010 Author Share Posted March 23, 2010 A co chceš konkrétně na tom měnit? Barvu? šířku? výšku? nebo co? ten obrazok čo som dal tak chcem aby to vyzeralo, upravujem zakladnu šablonu.výšku, šírku to by som hadam aj zvladol to bude v css ale neviem ako je robobne to menu či je to nejaky modul... či je to všetko v tom {$HOOK_TOP} a je to tam len usporiadane a naštílované. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Stále nevim, co chceš změnit a jak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Jack Posted March 23, 2010 Author Share Posted March 23, 2010 Stále nevim, co chceš změnit a jak? chcem vytvoriť to sive menu a vyhladavanie vedla seba. ale neviem ako. neviem ako sa vobec robi to menu či je to modul, ale natvrdo v šablone som začiatočník v preste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Tak to si pleteš ale pojmy s dojmy, změnit a vytvořit je naprosto něco jinýho. A jestli tomu nerozumíš, tak se o to nemusíš ani začít snažit.Co se týče menu, zkus horizontální menu apod... něco ti to vyplivne, co se týče úpravy informací o zákazníkovi, tak se musíš trošku pohrabat v .tpl souborech v šabloně a css. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Jack Posted March 23, 2010 Author Share Posted March 23, 2010 priložil som aj obrazok . presne oto mi šlo či je to modul... html+ css ovladam a trochu aj php a mysql. idem hladať ten modul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts