Chciałbym zmienić kolejność ładowania elementów modułu: szybkie zakupy. Domyślnie jest to (po lewej) STWÓRZ KONTO; (po prawej) JUŻ ZAREJESTROWANY?; (pod spodem) SZYBKIE ZAKUPY. Wiem że za zawartość szybkich zakupów, odpowiada plik: order-opc-new-account.tpl (themes/szablon). No, może nie jestem pewien czy akurat ten plik, a to przez słowo opc (one page cart). Teraz mam ustawiony standardowy typ przetwarzania zamówień.
Ponadto, aktualnie szybkie zakupy to jedna kolumna, na którą składają się: SZYBKIE ZAKUPY oraz ADRES DOSTAWY. Początkowo próbowałem modyfikować plik global.css (float, position), potem pomyślałem że znajdę fragment kodu odpowiedzialny za zakupy i dostawę oraz dam to do tabelki, podzielonej na 2 kolumny. Nie wyszło mi to.
Doczytałem że należy włączyć ponowną kompilację i wyłączyć cache.
Question
Arturopole
Dzień dobry ;-)
Chciałbym zmienić kolejność ładowania elementów modułu: szybkie zakupy. Domyślnie jest to (po lewej) STWÓRZ KONTO; (po prawej) JUŻ ZAREJESTROWANY?; (pod spodem) SZYBKIE ZAKUPY.
Wiem że za zawartość szybkich zakupów, odpowiada plik:
order-opc-new-account.tpl (themes/szablon). No, może nie jestem pewien czy akurat ten plik, a to przez słowo opc (one page cart). Teraz mam ustawiony standardowy typ przetwarzania zamówień.
Ponadto, aktualnie szybkie zakupy to jedna kolumna, na którą składają się: SZYBKIE ZAKUPY oraz ADRES DOSTAWY. Początkowo próbowałem modyfikować plik global.css (float, position), potem pomyślałem że znajdę fragment kodu odpowiedzialny za zakupy i dostawę oraz dam to do tabelki, podzielonej na 2 kolumny. Nie wyszło mi to.
Doczytałem że należy włączyć ponowną kompilację i wyłączyć cache.
Może za bardzo sobie utrudniam życie ;-)
Edited by Arturopole (see edit history)
1 answer to this question
Recommended Posts