Dhaerow Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 Witam. Udało mi się usunąć subcategory z center column poprzez edycje category.tpl, ale teraz po kliknięciu na kategorię jest tam biała, pusta strona. Chciałbym, żeby to kliknięciu na kategorię w center column został dalej content ze strony głównej (slider itp) a menu z kategoriami się po prostu rozwinęło bez przeładowania center column. Jest jakiś moduł, który może mi w tym pomóc, albo ma ktoś jakiś inny pomysł ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 Tak to wszystko opisałeś że chyba z 3 razy to czytałem i nie wiem czy do końca rozumie, zacznijmy od początku jaka wersja presty i jaki szablon? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian Podemski Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 Nie ma takiego modułu, potrzebujesz dedykowane rozwiązanie, jak rozumiem chodzi Ci o dynamiczne wczytywanie podstrony kategorii bez przeładowywania strony? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dhaerow Posted November 25, 2015 Author Share Posted November 25, 2015 Dokładnie o to mi chodzi. Chce, żeby kliknięcie na podkategorie jedynie rozwijało menu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts