linvestments Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Nie wiem czy coś przestawilem albo coś... Problem jest taki iż gdy dokonuje płatności przez przelew czy tam czek to dodaje mi do karty zamówień. W przypadku dotpaya mi nei dodaje. Dlatego nie wiem czy ktoś złożył zamówienie itp. Czy coś oczekuje na wpłate. Przechodze kolejne kroki zamówienia i przy każdym kroku zero informacji. Wciskam dotpay po czym mnie na niego przekierowuje i dalej nie ma powiadomienia a tym bardziej dodania do zamowien Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 To raczej kwestia modułu z którego korzystasz, zgłoś sie do autora modułu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
linvestments Posted November 25, 2015 Author Share Posted November 25, 2015 To moduł oficjalny. Okazuje sie że dodaje zamowienie ale po tym jak płatność przejdzie. A mi zależy na tym by dodawało wcześniej już zamówienie. By ktoś mógł opłacić np później. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts