mavalan Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 Ahojte potreboval by som pomoctmam nainstalovanu verziu 1.6.1.1 prestashopu a ked dam potvrdit objednavku tak mi hodi cistu bielu obrazovku robi mi to pri bankovom prevode a aj pri platbe na dobierkupri platobnej brane gopay (zatial mam len testovaciu verziu) mi ponukne platbu a vsetky moznosti, dokonca aj ked vsetko odkliknem ukaze mi ze zaplatene, ale pri vracani sa do shopu hodi zase bielu stranku a objednavku nespravimal niekto podobny problem? riesil som to s websupportom, najpr mi poradili zvysit php verziu - zvysil som na 5.6 co je uz najvyssia mozna a aj tak nefungujediky za kazdu pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Napřed musíte povolit zobrazování chyb: define('_PS_MODE_DEV_', true); v /config/defines.inc.php. Pak se zobrazí konkrétní chyba a podle ní se uvidí, co dál. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted May 11, 2016 Share Posted May 11, 2016 Tušim, že tam máš nainstalovaný od někoho modul "ověřeno zákazníky" pro heureku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts