Mam problem tego typu, że przykładowo posiadam produkt w ilości 10 sztuk, ale ma on np. 300 kombinacji, jeżeli np. Użytkownik 1 kupi ten produkt w kombinacji nr 1, a uzytkownik 2 kupi kombinacje nr 2 to i tak ten produkt u nas pozostanie wtedy w ilości 8 niezależnie od tego jakie kombinacje zostały sprzedane, a w preście widzę, że trzeba do każdej kombinacji ustawić ilość... a ja potrzebuję ogólnikowo na dany produkt ustawić ilość niezależnie od kombinacji.
Da się to jakoś zrobić? Lub robił już to ktoś? Jeżeli trzeba ingerować w kod produktu to nie ma problemu tylko nakierujcie mnie odpowiednio, bo może już ktoś miał taki problem i go rozwiązał to nie będę pół dnia siedział i grzebał w plikach Pozdrawiam
Question
Programista-php.com
Witam,
Mam problem tego typu, że przykładowo posiadam produkt w ilości 10 sztuk, ale ma on np. 300 kombinacji, jeżeli np. Użytkownik 1 kupi ten produkt w kombinacji nr 1, a uzytkownik 2 kupi kombinacje nr 2 to i tak ten produkt u nas pozostanie wtedy w ilości 8 niezależnie od tego jakie kombinacje zostały sprzedane, a w preście widzę, że trzeba do każdej kombinacji ustawić ilość... a ja potrzebuję ogólnikowo na dany produkt ustawić ilość niezależnie od kombinacji.
Da się to jakoś zrobić? Lub robił już to ktoś? Jeżeli trzeba ingerować w kod produktu to nie ma problemu tylko nakierujcie mnie odpowiednio, bo może już ktoś miał taki problem i go rozwiązał to nie będę pół dnia siedział i grzebał w plikach
Pozdrawiam
5 answers to this question
Recommended Posts