abroucek Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 Snažila jsem se zprovoznit import CSV tak a manipulovala jsem jen s Tools.php, aby nedělal chyby při českých znacích a sotva se mi to podařilo, tak se mi frontend eshopu přepnul na angličtinu a nelze ho vrátit zpět na češtinu. V nástroje - jazyky je pořád čeština nastavena na default, v nástroje - překlady jsou pořád stejné hodnoty, nic se nevymazalo, ale když si zapnu modul pro přepínání jazyků (jinak má jet eshop jen v češtině), tak svítí americká vlajka a při kliku na českou na home page eshopu se objeví "Page not available" a níže "We're sorry, but the Web address you entered is no longer available". Pokud se pokusím o překlik na jiný jazyk na jiné stránce než hlavní, v URL přibude /lang-cz/ ale web se nezmění, pořád je v angličtině. BO je ale pořád česky, tam problém není.Moc děkuji za radu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abroucek Posted March 21, 2010 Author Share Posted March 21, 2010 tak jsem to vyřešila vypnutím angličtina (povoleno NE) a naskočila čeština... zvláštní Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts