jogi109 Posted November 20, 2015 Share Posted November 20, 2015 Hej http://freestylesport24.pl/kasety/[spam-filter]kaseta-mtb-cs-hg20-9-11-32-shimano-9rz-.html Jak widać nie ma zielonej lub pomarańczowej ramki określającej dostępność. Ja ją usunąłem, ale nie pamiętam jak Przypomnijcie proszę Z góry dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 john54 Posted November 20, 2015 Share Posted November 20, 2015 może ustałeś żeby można było kupować produkty nawet wtedy kiedy nie ma ich na stanie. Lub stan produkty ustawiony w sklepie jest dosyć wysoki i wtedy się informacja nie wyświetla. W Panelu ustawia się od jakiej ilości ma się wyświetlać ta informacja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 jogi109 Posted November 21, 2015 Author Share Posted November 21, 2015 To co mówisz to prawda, i tak miało być. Nie chce pokazywać ilości, ale zielony lub pomarańczowy prostokąt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted November 21, 2015 Share Posted November 21, 2015 Możesz to sobie rozwiązać pobierając stan produktów i wyświetlając odpowiedni kolor czy grafikę w zależności od ilości, nawet możesz zrobić to sobie na zasadzie słupków w zasadzie pełna dowolność. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 jogi109 Posted November 21, 2015 Author Share Posted November 21, 2015 No ale było seryjnie że sie pojawiałoi było dobrze. Ja to usunąłem, i nie pamiętam jak. Powiedzcie po prostu którą linijkę przywrócić lub który plik. Tak jak było, było ok, tylko nie pamiętam juz po co to usunąłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted November 21, 2015 Share Posted November 21, 2015 To się wyświetla w plikach product.tpl i product-list.tpl Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 jogi109 Posted November 22, 2015 Author Share Posted November 22, 2015 A możesz napisać w którym dokładnie miejscu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 Porównaj sobie pliki to zobaczysz gdzie masz różnice, szukaj czegoś takiego jak id="availability_statut". Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 jogi109 Posted November 22, 2015 Author Share Posted November 22, 2015 Ale wiesz o co się rozchodzi? Że jak wgrywam plik z paczki instalacyjnej Presty, oryginalny nie edytowany, to nadal nie ma tego Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 W edycji produktu zakładka ilości i tam masz opcje ustalania tekstu który ma się wyświetlać, masz cokolwiek tam wpisane? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 jogi109 Posted November 23, 2015 Author Share Posted November 23, 2015 No jak wpiszę to się pojawia, lecz na początku, zanim coś pozmieniałem to było tak samo z siebie, bez wpisywania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
jogi109
Hej
http://freestylesport24.pl/kasety/[spam-filter]kaseta-mtb-cs-hg20-9-11-32-shimano-9rz-.html
Jak widać nie ma zielonej lub pomarańczowej ramki określającej dostępność. Ja ją usunąłem, ale nie pamiętam jak Przypomnijcie proszę
Z góry dziękuję
10 answers to this question
Recommended Posts