Th0r_cz Posted November 19, 2015 Share Posted November 19, 2015 Ahoj, neřešil někdo problém s více jazyčnou fakturou ? eshop jede standartně v cz, ale má možnost zasílat i do zemí EU, A já potřebuji aby to umělo: Zákazník z ČR => česká faktura Zákazník z SK => slovenská faktura Ostatní země EVROPA => anglická faktura - jazyk faktury se mi změní pouze pokud si přepnu svůj jazyk v back-office chci aby to bylo dle geolokace nebo ideálně podle zvolené zákazníkovo země .. Děkuji za nápady Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted November 19, 2015 Share Posted November 19, 2015 Bez nějakých doplňků to (asi) funguje. Jazyk faktury je pro zákazníka vždy v jazyce aktuálně nastaveném při zadávání objednávky (jazyk zákazníka). Pokud překlad pro konkrétní jazyk schází, tak se použijí texty ve faktuře, což je pro originál fakturu angličtina. V administraci se faktura vytváří vždy v jazyce přihlášeného uživatele. Lze tedy jeho jazyk přepínat, případně modul M4 PDF rozšíření to umožňuje nastavit před každým tiskem podle potřeby (jakýkoliv jazyk, jazyk zákazníka). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Th0r_cz Posted November 19, 2015 Author Share Posted November 19, 2015 Bohužel, pokud se přepnu v obchodu třeba do jazyku AJ udělám objednávku =>>> vygeneruje se faktura v češtině, Váš modul můj problém bohužel neřeší Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted November 19, 2015 Share Posted November 19, 2015 To se mi nezdá. Při objednávce udělané v angličtině musí být faktura pro zákazníka (ne v administraci) taky v angličtině. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Th0r_cz Posted November 19, 2015 Author Share Posted November 19, 2015 Nemůže mít na to vliv geolokace ? pokud obchod přepnu do jiného jazyku jako návštěvník tak mi faktura stejně přijde v češtině Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted November 19, 2015 Share Posted November 19, 2015 Faktura přijde v jazyce, který byl zvolen ve chvíli vytvoření objednávky. Ten jazyk je v ní uložen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts