D3RI Posted November 18, 2015 Share Posted November 18, 2015 (edited) Witam, po dodaniu kilku linijek do szablonu e-mail jaki wychodzi do klienta rozjechały się wyglądy HTML szablonów. Co gorsze jak wejdę w inny język i nic nie zmodyfikuje a zapiszę efekt jest identyczny. Wygląda to strasznie, nie ma domyślnych wyglądów tylko takie: Czy mogę prosić o pomoc? Wgrałem plik z zapasowego sklepu do mails\pl ale nie przynosi to efektu. Edited November 18, 2015 by D3RI (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted November 18, 2015 Share Posted November 18, 2015 Zobacz w katalogu szablonu czy nie ma folderu mail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 D3RI Posted November 18, 2015 Author Share Posted November 18, 2015 (edited) Super, już wiem wszystko, Bardzo Dziękuję z pomoc. Ale jak mam zmodyfikować szablon żeby było poprawnie? Jak zmodyfikuje powstaje folder w katalogu szablonu. Jak usunę folder wraca do oryginalniej wersji. Mogę prosić o poradę ? Edited November 18, 2015 by D3RI (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted November 18, 2015 Share Posted November 18, 2015 Edytuj pliki nie przez panel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 D3RI Posted November 18, 2015 Author Share Posted November 18, 2015 Oki, dzieki. Myślałem że to można jakoś inaczej naprawić. Dzięki za porady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
D3RI
Witam,
po dodaniu kilku linijek do szablonu e-mail jaki wychodzi do klienta
rozjechały się wyglądy HTML szablonów.
Co gorsze jak wejdę w inny język i nic nie zmodyfikuje a zapiszę efekt jest identyczny.
Wygląda to strasznie, nie ma domyślnych wyglądów tylko takie:
Czy mogę prosić o pomoc?
Wgrałem plik z zapasowego sklepu do mails\pl ale nie przynosi to efektu.
Edited by D3RI (see edit history)Link to comment
4 answers to this question
Recommended Posts