Jump to content
  • 0

problem z dodawaniem do koszyka w jednej z domen multistore

dominservice

Question

Witam.

Od jakiegoś czasu w jednym z moich sklepów nie mogę dodawać produktów do koszyka. Jest to multistore.

Problem wynika tylko przy domenie nie przy szablonie 

domena http://beztabu.sklep.pl - jest problem

domena http://oh-tak. pl nie ma problemu z dodawaniem do koszyka

Sklepy są postawione na VPS'ie

Proszę o pomoc wcześniej działało a teraz nie.

Moduły do socialmediów są wyłączone, wszystkie domeny są podpięte prawidłowo pod katalog, próbowałem z i bez AJAX'a.

W załączniku zrzut z widokiem komunikatów z konsoli

podmieniałem szablony przy domenach i  od domeny nie id szablonu

post-898184-0-08483000-1447842697_thumb.png

Edited by dominservice (see edit history)

7 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Zrobiłem to kilkukrotnie, wyczyściłem cache pamięć przeglądarek i generowałem nowy htaccess, robiłem to wszystko z kilku komputerów i dalej to samo. Czy jest możliwe, że problem tkwi po stronie konfiguracji sanej domeny? wcześniej wszystko działało klienci robili normalnie zakupy

EDIT 

Nawet nie da się zalogować do kąta klienta i nie wywala żednrgo błędu po prostu przeładowuje stronę i tyle zero komunikatu

Edited by dominservice (see edit history)

• 0

Sprawdzałem wszystkie możliwe konfiguracje, między innymi zmieniałem szablony i to też nic nie pomogło nie wiem co mam robić wertuję google i wszędzie to samo że problem z ajaxem ale tu szablon jest ok bo podpiąłem inną domenę i wszystko działało czy może coś w konfiguracji ? dziś zmieniałem serwer z innych przyczyn i przeniosłem wszystkie swoje strony miałem nadzieję, że to coś pomoże ale niestety nic to nie dało dalej jest coś nie tak czy to może być wina jakiegoś modułu? może w ps_configuration muszę coś zmienić? proszę piszcie co tylko wam się nasunie na myśl będę wszystko sprawdzał bo muszę tą domenę jak najszybciej uruchomić nie mogę sobie pozwolić na tak długi przestój