dominservice Posted November 18, 2015 Share Posted November 18, 2015 (edited) Witam. Od jakiegoś czasu w jednym z moich sklepów nie mogę dodawać produktów do koszyka. Jest to multistore. Problem wynika tylko przy domenie nie przy szablonie domena http://beztabu.sklep.pl - jest problem domena http://oh-tak. pl nie ma problemu z dodawaniem do koszyka Sklepy są postawione na VPS'ie Proszę o pomoc wcześniej działało a teraz nie. Moduły do socialmediów są wyłączone, wszystkie domeny są podpięte prawidłowo pod katalog, próbowałem z i bez AJAX'a. W załączniku zrzut z widokiem komunikatów z konsoli podmieniałem szablony przy domenach i od domeny nie id szablonu Edited November 18, 2015 by dominservice (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 hatak Posted November 18, 2015 Share Posted November 18, 2015 taki problem jest zwiazany z plikami cookie wygeneruj na nowo htacces wyczysc cache najlepiej recznie a pozniej w samej przegladarce Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 dominservice Posted November 19, 2015 Author Share Posted November 19, 2015 (edited) Zrobiłem to kilkukrotnie, wyczyściłem cache pamięć przeglądarek i generowałem nowy htaccess, robiłem to wszystko z kilku komputerów i dalej to samo. Czy jest możliwe, że problem tkwi po stronie konfiguracji sanej domeny? wcześniej wszystko działało klienci robili normalnie zakupy EDIT Nawet nie da się zalogować do kąta klienta i nie wywala żednrgo błędu po prostu przeładowuje stronę i tyle zero komunikatu Edited November 19, 2015 by dominservice (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 hatak Posted November 19, 2015 Share Posted November 19, 2015 musisz sprawdzzic ta domene na standardowym szablonie wtedy bedzie mozna wykluczyc, ze to wina jednak szablonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 dominservice Posted November 28, 2015 Author Share Posted November 28, 2015 Sprawdzałem wszystkie możliwe konfiguracje, między innymi zmieniałem szablony i to też nic nie pomogło nie wiem co mam robić wertuję google i wszędzie to samo że problem z ajaxem ale tu szablon jest ok bo podpiąłem inną domenę i wszystko działało czy może coś w konfiguracji ? dziś zmieniałem serwer z innych przyczyn i przeniosłem wszystkie swoje strony miałem nadzieję, że to coś pomoże ale niestety nic to nie dało dalej jest coś nie tak czy to może być wina jakiegoś modułu? może w ps_configuration muszę coś zmienić? proszę piszcie co tylko wam się nasunie na myśl będę wszystko sprawdzał bo muszę tą domenę jak najszybciej uruchomić nie mogę sobie pozwolić na tak długi przestój Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 hatak Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 hmmm jezeli to nie zalezy od szablonow a od domeny to sprawdz htacces i przepisywania wylacz przyjazne urle oraz wygeneruj jeszcze raz htaccess Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 dominservice Posted November 29, 2015 Author Share Posted November 29, 2015 też nie dało żadnego rezultatu inne sklepy na innych domenach działają normalnie a ten nie chce działać powoli tracę wiarę że to zadzała Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 dominservice Posted December 1, 2015 Author Share Posted December 1, 2015 (edited) Czy ktoś ma jeszcze jakiś pomysł? edit: Kombinuję na wszystkie sposoby jak tylko się da, szukam po sieci i nic nie znalazłem. Proszę pomóżcie Edited December 4, 2015 by dominservice (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
dominservice
Witam.
Od jakiegoś czasu w jednym z moich sklepów nie mogę dodawać produktów do koszyka. Jest to multistore.
Problem wynika tylko przy domenie nie przy szablonie
domena http://beztabu.sklep.pl - jest problem
domena http://oh-tak. pl nie ma problemu z dodawaniem do koszyka
Sklepy są postawione na VPS'ie
Proszę o pomoc wcześniej działało a teraz nie.
Moduły do socialmediów są wyłączone, wszystkie domeny są podpięte prawidłowo pod katalog, próbowałem z i bez AJAX'a.
W załączniku zrzut z widokiem komunikatów z konsoli
podmieniałem szablony przy domenach i od domeny nie id szablonu
Edited by dominservice (see edit history)
7 answers to this question
Recommended Posts