Esseker352 Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 Mam problem następujący. W kilku miejscach w panelu po aktualizacji presty z 1.5.6.1 do 1.6.1.2 jest jakoś dużo zer. Zaokrąglenie w ustawieniach jest na 2 miejsca po przecinku. Uniemożliwia to np. utworzenie listu przewozowego w module siódemki za pobraniem bo jest błędna kwota. Ma zbyt dużo zer. Nie piszę do twórcy modułu bo problem nie występnuje tylko w ich module. ale tez ja widać np. na stronie produktu. Więc ogólnie coś z moją prestą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RSI-SHOP Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 W prescie jest raczej ok cena sprzedaży netto na każdym produkcie jest wyświetlana w postaci 6 po przecinku brutto do dwóch - bo możesz zdecydować jaką cene masz wyświtlac czy netto czy brutto ( w grupach możesz to zmienić ) Myślę że moduł siódemki jest nie dopracowany. Bo mialem ten samo problem. warto skontaktować sie z autorem PH jeżeli z tamtad go posiadasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts