Fatih TÜKENMEZ Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Merhabalar. Bir önce ki sorumuza cevap aldık ve özelliklede Şahin YILDIZ' a teşekkür ediyoruz. Başka bir sorunumuza ise ana sayfada ortada üstte duran content kategori hatası alıyoruz. Tercihler / Bilgiler ve Yardım Seçeneklerinden tüm ayarları aktif olmasına rağmen ana sayfada sadece HAKKIMIZDA gözüküyor. www.makyajweb.com buradan inceleyebilirsiniz. Cms modülü bence yüklü. Ki zaten yüklü olmasa orada kategori falan oluşturamam. Home adında ki kendiliğinden oluşmuş orjinal kategorinin altında 5 adet alt kategori var. Hepsi görünüyor olarak işaretlendi. Ama sadece HAKKIMIZDA var. İlginiz için teşekkür ederim. İnşallah anlatabildim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Merhaba eğer bu kadar basit işlemlerde dahi takılıyor ve yardıma ihtiyacınız oluyorsa, bu şablonu kullanabileceğinizi sanmıyorum... Ciddi anlamda desteğe ihtiyacınız var... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatih TÜKENMEZ Posted November 15, 2015 Author Share Posted November 15, 2015 telefon numaranızı bana mesaj olarak atabilirseniz sizi arayabilirim. panelimden siz bakarsınız. yardımlarınızı esirgemeyiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 forum imzamıza tıklayarak sitemize ulaşabilirsiniz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts