JenyX Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 (edited) Ahoj, dobrý den, mám takový problém - bohužel nevím jak se mi to podařilo -> nejde mi vložit zboží do košíku, v podstatě tam vůbec košík není Napravo od produktu) -> obchod je "otevřený" (konfigurace / údržba obchodu) -> zboží je skladem (testovací položka - sklad 999 ks) -> je možné nakupovat bez registrace -> prudkt je aktivní U produktu mám nasteveno je: Volby: Dostupné k objednání (ano), Pouze online (ano) (nemám kamený obchod) můj obchod (zatím jen kostra v plenkách): www.svet-deskovek.cz ještě doplním verzi presty: 1.6.0.6 Btw: mám jí updatovat přes modul nebo raději nechat tak ? Ještě mě napadlo jestli udělat ten jejich clean všeho (databáze, produktů všeho - nedělal jsem? a začít od znovu ? -> Nebo dá se nějak vrátit k prvotním defaultu ? Edited November 14, 2015 by JenyX (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
newpresto Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Ahoj, dobrý den, mám takový problém - bohužel nevím jak se mi to podařilo -> nejde mi vložit zboží do košíku, v podstatě tam vůbec košík není Napravo od produktu) -> obchod je "otevřený" (konfigurace / údržba obchodu) -> zboží je skladem (testovací položka - sklad 999 ks) -> je možné nakupovat bez registrace -> prudkt je aktivní U produktu mám nasteveno je: Volby: Dostupné k objednání (ano), Pouze online (ano) (nemám kamený obchod) můj obchod (zatím jen kostra v plenkách): www.svet-deskovek.cz ještě doplním verzi presty: 1.6.0.6 Btw: mám jí updatovat přes modul nebo raději nechat tak ? Ještě mě napadlo jestli udělat ten jejich clean všeho (databáze, produktů všeho - nedělal jsem? a začít od znovu ? -> Nebo dá se nějak vrátit k prvotním defaultu ? BO-Konfigurace-Produkty- Režim katalogu...??? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted November 17, 2015 Share Posted November 17, 2015 Pokud se jedná o kostru v plenkách a předpokládám, že máte popsaný postup prací, které vedly k současnému stavu, tak bych doporučil nainstalovat čistou verzi 1.6.1.2 a všechny zapsané kroky znovu provést. Je to lepší než něco ladit a hledat a navíc verze 1.6.0.6 je poměrně stará a plná chyb a nedodělků. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JenyX Posted November 17, 2015 Author Share Posted November 17, 2015 Moc děkuji - bylo to tím Katalog modem (konfgurace) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts