Irecki Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 Cześć, Mam wrzucony koszyk do .nav Oprócz koszyka w .nav jest tylko blok user info i blok prostego wyszukiwania. chciałbym zmienić pozycję koszyka, by był blisko "zaloguj" , niestety cokolwiek bym próbował to dalej jest na środku .nav. Prośba o podpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 Cokolwiek czyli co próbowałeś robić? Najlepiej jak podasz link do sklepu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Irecki Posted November 12, 2015 Author Share Posted November 12, 2015 link to: dekomozaik.pl Na razie wersja jest jeszcze mocno "developerska" bez wprowadzonych produktów. To na czym mi zależy to by przenieść koszyk jak najbliżej "zaloguj". Próbowałem znaleźć to ustawienie w global.css; custommaker.css i w blockcart.css . No i jak widać nie udało mi się dotychczas Dzięki za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 Ponieważ zaloguj nie ma nadanej klasy Bootstrapa jest to gorzej zrobić więc, najlepiej nadać mu klasę np. col-sm-2 a dla bloku search nadać klasę col-sm-6 wtedy będzie ok, chociaż należało by to przetestować czy sie mieści jak klient jest zalogowany i ma dłuższe imię i nazwisko, gdyby sie nie mieściło to zwiększyć klasę dla. logowania i zmniejszyć dla search. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 Klasy masz juz zdeklarowane w Bootstrapie wystarczy je przypisać do wskazanych elementów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Irecki Posted November 12, 2015 Author Share Posted November 12, 2015 dzięki za wskazanie kierunku, muszę pogrzebać teraz w manualach "jak się robi klasy" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Irecki
Cześć,
Mam wrzucony koszyk do .nav
Oprócz koszyka w .nav jest tylko blok user info i blok prostego wyszukiwania.
chciałbym zmienić pozycję koszyka, by był blisko "zaloguj" , niestety cokolwiek bym próbował to dalej jest na środku .nav.
Prośba o podpowiedź.
5 answers to this question
Recommended Posts