OndrejP Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 Zdravim, na mojej stranke vsetko funguje ako si predstavujem, az na jednu blbu no velmi podstatnu zalezitost. nechce sa mi nacitat index, alebo teda uvodna stranka. Po velmi dlhom loadovani mi to vyhodi error 500 - server error Inac stranka funguje (za .sk som dal /obchodne-podmienky a to nacitalo v momente.Nasledne sa uz dalo na stranke pohybovat, ale okrem indexu.) Co s tym? diky za napady Link to comment Share on other sites More sharing options...
danodano Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 Zdravim, na mojej stranke vsetko funguje ako si predstavujem, az na jednu blbu no velmi podstatnu zalezitost. nechce sa mi nacitat index, alebo teda uvodna stranka. Po velmi dlhom loadovani mi to vyhodi error 500 - server error Inac stranka funguje (za .sk som dal /obchodne-podmienky a to nacitalo v momente.Nasledne sa uz dalo na stranke pohybovat, ale okrem indexu.) Co s tym? diky za napady V nejakom module, ktory je na uvodnej stranke bude nejaka chyba, skus vypinat moduly, jeden po druhom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts