J.Ma Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 Merhaba arkadaşlar, Prestashop'ta önceden il, ilçe, semt ve sokak isimleri belirlemek mümkün mü? Yapmak istediğim müşteri sıpariş verirken adres kısmında benim belirlediğim ili seçsin, sonra o ile göre ilçe, ilçeye göre sokak seçsin. Bunu admin panelden yapabilirmiyiz? Yapamıyorsak bunun için bildiğiniz modul var mı? Veya adres kısmına google map ekleyip kullanıcıya harita üzerinden adresini noktalamasını sağlamak için bildiğiniz modul var mı? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted November 8, 2015 Share Posted November 8, 2015 Evet Yapılabilir....modüle ihtiyaç yoktur.. Örnek : siteye git Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.Ma Posted November 8, 2015 Author Share Posted November 8, 2015 Evet Yapılabilir....modüle ihtiyaç yoktur.. Örnek : siteye git Hocam nasıl yapabiliriz? Biraz açıklayabilir misin? Backoffice'te Country ve State var. Bunları İl ve İlçe olarak değiştiriyorum ama 3.bir alan daha gerekiyor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted November 9, 2015 Share Posted November 9, 2015 Hocam nasıl yapabiliriz? Biraz açıklayabilir misin? Backoffice'te Country ve State var. Bunları İl ve İlçe olarak değiştiriyorum ama 3.bir alan daha gerekiyor buradan başlayabilirsiniz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts