rafkos7732 Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 Witam, mam taki problem z którym nie mogę się uporać próbuje spolszczyć panel administratora i wygląda to tak: Jak widzicie MENU po lewo jest nadal w języku angielskim dlaczego ? w profilu Głównego Administratora wybrany jest j.polski od strony klienta sklep jest tłumaczony i działa ok . Bardzo proszę o pomoc w tej sprawie Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krzysiek_web Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 Tłumaczyłeś sam czy ładowałeś gotowe tłumaczenie? LOKALIZACJA>POBIERZ PAKIET DANYCH dla PL ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 rafkos7732 Posted November 6, 2015 Author Share Posted November 6, 2015 z panelu ściągałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 grander Posted November 18, 2015 Share Posted November 18, 2015 Pytanie odnośnie paczki polskiej do 1.6.0.9 ,czy jest najnowsze Tłumaczenie do tej wersji?. Chodzi mi o same maile, nie wszystko jest spolszczone . I jak już pytam gdzie się zmienia ręcznie Temat wiadomości zamiast New_Order, czy mogę to zmienić ręcznie z poziomu Lokalizacja-Tłumaczenia ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 artforma Posted November 18, 2015 Share Posted November 18, 2015 Mialem wczesniej taki problem usunelem caly jezyk i sciagnelem jeszcze raz.. Raz musialem sciagac kilka razy aby w pelni sie zaladowal bez wczesniejszego usuwania... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 grander Posted November 18, 2015 Share Posted November 18, 2015 A teraz masz też spolszczone tamaty wiadomosci ? I na jakiej wersji tak miałeś ? Gdzie można pobrać najnowsze spolszczenia do 1.6.0.9 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 artforma Posted November 18, 2015 Share Posted November 18, 2015 Mialrm tak z jezykiem dunskim ( jest duzo gorzej jesli chodzi o dostepnosc tlumaczen) na lokalhost musialem klikac na pobranie jezyka poprzez Panel administracyjny kilka razy az do skutku. Jesli chcesz to moge Ci jutro pomoc sam mam 1.6.0.13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 grander Posted November 18, 2015 Share Posted November 18, 2015 Ok super . Jutro zainstaluje xampp i wrzuce tam sklep . I będe robił testy . Ja tylko raz paczke PL pobrałem i zainstalowałem . Tylko nawet nie pamiętam z jakiego źródła . Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 artforma Posted November 18, 2015 Share Posted November 18, 2015 Narazie wejdz w lokalizacja-> tlumaczenia tam masz opcje dodaj lub aktualizuj jezyk kliknij na to i poczekaj az sie zaaktualizuje jak nie pomoze to 2 raz i pamietaj aby wybrac jezyk polski z listy Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 grander Posted November 18, 2015 Share Posted November 18, 2015 (edited) ale maile w 100% Ci sie spolszczyły ? bo mi tak w 90% Edited November 19, 2015 by grander (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 grander Posted November 19, 2015 Share Posted November 19, 2015 (edited) Własnie zainstalowałem xammp i jestem teraz na virtualnym serverze . Gdzie można pobrać najnowsza paczke tłumaczenia do 1.6.0.9 Czy to jest ten link https://www.prestashop.com/pl/tlumaczenia Edited November 19, 2015 by grander (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
rafkos7732
Witam,
mam taki problem z którym nie mogę się uporać próbuje spolszczyć panel administratora i wygląda to tak:
Jak widzicie MENU po lewo jest nadal w języku angielskim dlaczego ?
w profilu Głównego Administratora wybrany jest j.polski
od strony klienta sklep jest tłumaczony i działa ok .
Bardzo proszę o pomoc w tej sprawie
10 answers to this question
Recommended Posts