grander Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 Witam Konfigurowałem topmenu żeby zmniejszyć czcionke , w pliku css "superfish-modified.css " wszystko ładnie mi sie wpasowało . Na drugi dzień jak odpaliłem kompa cały koszyk zszedł mi do lewej strony o jeden wiersz . Robie sobie kopie sklepu plik cały przywróciłem ,ale to chyba nie wina czcionki. Jak to spasować teraz może zmniejszyć okno koszyka żeby wskoczyło wyżej albo okno wyszukiwania w lewo bardziej, gdzie zrobiłęm błąd ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grander Posted November 5, 2015 Author Share Posted November 5, 2015 Witam Konfigurowałem topmenu żeby zmniejszyć czcionke , w pliku css "superfish-modified.css " wszystko ładnie mi sie wpasowało . Na drugi dzień jak odpaliłem kompa cały koszyk zszedł mi do lewej strony o jeden wiersz . Robie sobie kopie sklepu plik cały przywróciłem ,ale to chyba nie wina czcionki. Jak to spasować teraz może zmniejszyć okno koszyka żeby wskoczyło wyżej albo okno wyszukiwania w lewo bardziej, gdzie zrobiłęm błąd ? w pliku blockcart.css @media (max-width: 1200px) mogę zmniejszyć okno ale nie idzie do góry :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
grander Posted November 5, 2015 Author Share Posted November 5, 2015 Doszedłem w czym jest przyczyna, dodałem dużo podkatygorii aż koszyk zszedł pod topmenu dolne co z tym zrobić ,żeby zawsze był po prawej nad topmenu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts