Jump to content

Wyświetlanie bloku title na stronie głównej - przesunięty napis

pankowaty

Recommended Posts

Witam. Jestem tu nowy, chociaż forum śledzę już od jakiegoś czasu i bardzo pomaga mi w administracji sklepem (serdecznie za wkład wszystkim dziękuję!). Nie jestem specjalistą od Presty, więc nie zawsze będę używał poprawnej terminologii, za co z góry przepraszam.

Mam problem ze sklepem http://catofmoon.com . Na stronie głównej, napis "Dbamy o detale:" wyświetla się inaczej niż pozostałe elementy title na tej stronie. Obecnie przez css mam ustawione wyświetlanie title na środku (text-align =  center), pomimo to napis ten wyświetla się po lewej stronie. Zauważyłem, że dzieje się tak, gdy szerokość strony przekracza 1200px i jest niezależne od przeglądarki.

Element ten jest dodany do strony głównej przez hook.

Będę wdzięczny za podpowiedź jak doprowadzić do sytuacji, w której napis ten, jak i inne elementy title, będzie się znajdował na środku. 

Dzięki za sprawdzenie. Niestety problem dalej występuje, z tym, że wybiórczo, tzn. na dwóch komputerach jest tak, jak opisałem wyżej (print screen w załączniku, sprawdzane na FF, IE, Chrome), a na jednym jest tak, jak w screenie załączonym przez vekia. 

post-1050403-0-40460700-1446753927_thumb.jpg