pankowaty Posted November 4, 2015 Share Posted November 4, 2015 Witam. Jestem tu nowy, chociaż forum śledzę już od jakiegoś czasu i bardzo pomaga mi w administracji sklepem (serdecznie za wkład wszystkim dziękuję!). Nie jestem specjalistą od Presty, więc nie zawsze będę używał poprawnej terminologii, za co z góry przepraszam. Mam problem ze sklepem http://catofmoon.com . Na stronie głównej, napis "Dbamy o detale:" wyświetla się inaczej niż pozostałe elementy title na tej stronie. Obecnie przez css mam ustawione wyświetlanie title na środku (text-align = center), pomimo to napis ten wyświetla się po lewej stronie. Zauważyłem, że dzieje się tak, gdy szerokość strony przekracza 1200px i jest niezależne od przeglądarki. Element ten jest dodany do strony głównej przez hook. Będę wdzięczny za podpowiedź jak doprowadzić do sytuacji, w której napis ten, jak i inne elementy title, będzie się znajdował na środku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 witam wygląda to tak: i jedyna różnica jaką widzę, to fakt, że nie jest napisany wielkimi literami Link to comment Share on other sites More sharing options...
pankowaty Posted November 5, 2015 Author Share Posted November 5, 2015 Dzięki za sprawdzenie. Niestety problem dalej występuje, z tym, że wybiórczo, tzn. na dwóch komputerach jest tak, jak opisałem wyżej (print screen w załączniku, sprawdzane na FF, IE, Chrome), a na jednym jest tak, jak w screenie załączonym przez vekia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts