vitis-it Posted November 4, 2015 Share Posted November 4, 2015 (edited) Uwaga chodzi o aktualizacje z PS 1.5- do 1.6.1.1 popełniłem błąd a nie mogę zmienić tematu. Witam wszystkich. Mam pewien problem, którego nie moge rozwiązać. Po aktualizacji presty tak jak w temacie Back Office działa bardzo bardzo wolno. Strony otwierają się od 10 do 40 sekund. Front Office działa sprawnie. Co zrobiłem, a raczej co wyczytałem na zagranicznych formach. - zaktualizowałem wszystkie moduły - wyłączyłem moduły nie od presy. - dokonałem zmian w ../config/smarty.config.inc.php z $smarty = new SmartyCustom(); na$smarty = new Smarty(); chodź nie wiem po co nic to nie dało wiec wróciłem do poprzedniej konfiguracji. - tryb debugowania nic nie wykazuje. - ustawiałem wszystkie możliwości z optymalizacji ale raczej nie widzę różnicy. Jeżeli ktoś miał by jakiś pomysł co z tym z robić byłbym bardzo wdzięczny. p.s. Nie wiem czy to ma wpływ ale jeżeli wchodzę w edycje produktu to na samym dole po prawej stronie jest ikonka zapisz. Po otwarciu przez jakąś 1-2 min jest kręcąca strzałeczka i dopiero potem można kliknąć zapisz. Dziękuje i pozdrawiam Filip Edited November 4, 2015 by vitis-it (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vitis-it Posted November 4, 2015 Author Share Posted November 4, 2015 Problem rozwiązany, aktualizacja do wersji 1.6.1.2 rozwiązała zarówko wolno pracujący Back Office jak i długie oczekiwanie na pojawienie się ikonki zapisz w edycji produktów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
vitis-it
Uwaga chodzi o aktualizacje z PS 1.5- do 1.6.1.1 popełniłem błąd a nie mogę zmienić tematu.
Witam wszystkich. Mam pewien problem, którego nie moge rozwiązać.
Po aktualizacji presty tak jak w temacie Back Office działa bardzo bardzo wolno.
Strony otwierają się od 10 do 40 sekund. Front Office działa sprawnie.
Co zrobiłem, a raczej co wyczytałem na zagranicznych formach.
- zaktualizowałem wszystkie moduły
- wyłączyłem moduły nie od presy.
- dokonałem zmian w ../config/smarty.config.inc.php
z $smarty = new SmartyCustom(); na$smarty = new Smarty();
chodź nie wiem po co nic to nie dało wiec wróciłem do poprzedniej konfiguracji.
- tryb debugowania nic nie wykazuje.
- ustawiałem wszystkie możliwości z optymalizacji ale raczej nie widzę różnicy.
Jeżeli ktoś miał by jakiś pomysł co z tym z robić byłbym bardzo wdzięczny.
p.s.
Nie wiem czy to ma wpływ ale jeżeli wchodzę w edycje produktu to na samym dole po prawej
stronie jest ikonka zapisz. Po otwarciu przez jakąś 1-2 min jest kręcąca strzałeczka i dopiero
potem można kliknąć zapisz.
Dziękuje i pozdrawiam
Filip
Edited by vitis-it (see edit history)Link to comment
1 answer to this question
Recommended Posts