Esseker352 Posted November 2, 2015 Share Posted November 2, 2015 Witam serdecznie Mamy dość dziwny problem z modułem integrujacym z siódemka( teraz juz w sumie DPD) otóż w przypadku pobrań dodaje nam dodatkowe zera jako miejsca po przecinku ( w ząłączniku) , zeby wystawic list musimy go edytowac i je usunac. To dosc uciazliwe a podejrzewam ze łatwo da sie temu zaradzić. Pomożecie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted November 2, 2015 Share Posted November 2, 2015 najprosciej to napisac do autora modulu albo podac przynajmniej z jakieg modulu, jego wersji, z jakiej presta, jej wersji korzystasz.... modulow integrujacych m.in. "7"/"DPD" jest sporo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esseker352 Posted November 2, 2015 Author Share Posted November 2, 2015 Okazuje się że w module inpostu jest ten sam problem, a pojawił się on dopiero po aktualizacji presty do 1.6.1.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esseker352 Posted November 2, 2015 Author Share Posted November 2, 2015 oprócz tego mam jeszcze jeden problem, ale z jakiegoś powodu nie mogę założyc nowego tematu. Odsyła mnie do strony głównej. Zaktualizowałem sklep do wersji 1.61.2., wgrałem zakupiony szablon i wszystko śmiga.Problemem są tylko slidery. wszędzie gdzie powinien być slider (nowości, bestsellery, polecane) wszystkie produkty z danej grupy wyświetlane są jeden pod drugim poczynając od miejsca w którym powinien znajdować się slider.Czym może to być spowodowane? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts