bigos83 Posted November 1, 2015 Share Posted November 1, 2015 WitamChciałbym się zapytać który z plików tpl. muszę edytować by przenieść "szukaj" w inne miejsce. Głównie mi chodzi o przemieszczenie : Próbowałem edytować plik o nazwie header.tpl w themes/default-boostrap/ ale nic się nie zmienia nawet po wymazaniu z kodu paru linijek strona wygląda nadal tak samo. Odświeżałem po przez skrót klawiszy ctrl+F5 a tak że czyściłem CACHE. Proszę o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted November 1, 2015 Share Posted November 1, 2015 Źle się za to zabierasz, po pierwsze wszystkie zmiany które wprowadziłeś w tym pliku przywróć, jest to bardzo delikatny plik i nie powinno się go ruszać jeśli nie ma się pojęcia co się robi. Wejdź w zakładkę moduły, znajdź moduł górne menu i w nim włącz szukajkę, następnie wyłącz standardowa szukajkę lub odczep ją od hooka top w zakładce pozycje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
bigos83
Witam
Chciałbym się zapytać który z plików tpl. muszę edytować by przenieść "szukaj" w inne miejsce.
Głównie mi chodzi o przemieszczenie :
Próbowałem edytować plik o nazwie header.tpl w themes/default-boostrap/
ale nic się nie zmienia nawet po wymazaniu z kodu paru linijek strona wygląda nadal tak samo.
Odświeżałem po przez skrót klawiszy ctrl+F5 a tak że czyściłem CACHE.
Proszę o pomoc.
1 answer to this question
Recommended Posts