Jump to content
  • 0

Przeniesienie / powielenie przycisków "Zapisz" i "Zapisz i zostań" 1.6.x

() Maciej ()

Question

Witam,

Ponieważ mam dość dużo cech produktów (ok 300) i bardzo często korzystam jedynie z pierwszych 20-30 cech chciałbym przenieść lub skopiować przyciski "Zapisz" oraz "Zapisz i zostań" do górnego menu w backoffice. Obecnie przewijanie strony lub przełączanie zakładki np do "Wysyłka" by tam szybciej kliknąć na "Zapisz" jest dość irytujące.

Chodzi mi dokładnie o taki sam układ jak w starej wersji 1.5 + ewentualnie powielone przyciski w obecnym miejscu (tzn na dole).

Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć gdzie mogę zedytować pliki BO by te przyciski przenieść lub powielić w innym miejscu ?

2 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Edycji szukaj w plikach szablonu zaplecza  tj. katalog admina/themes/deflaut/template/controllers/products/ i wszystkie pliki które tam są odpowiadają  właśnie za te zakładki oraz buttony zapisz oraz zapisz i zostań.

Jak widać msz buttony :)

<div class="panel-footer">
		<a href="{$link->getAdminLink('AdminProducts')|escape:'html':'UTF-8'}{if isset($smarty.request.page) && $smarty.request.page > 1}&submitFilterproduct={$smarty.request.page|intval}{/if}" class="btn btn-default"><i class="process-icon-cancel"></i> {l s='Cancel'}</a>
		<button type="submit" name="submitAddproduct" class="btn btn-default pull-right" disabled="disabled"><i class="process-icon-loading"></i> {l s='Save'}</button>
		<button type="submit" name="submitAddproductAndStay" class="btn btn-default pull-right" disabled="disabled"><i class="process-icon-loading"></i> {l s='Save and stay'}</button>
</div>
Edited by RSI-SHOP (see edit history)