mihaiz Posted August 24, 2008 Share Posted August 24, 2008 Salutare,Am gasit pe forum mai multe subiecte legate de problema cu upload-ul imaginilor.Am si eu aceiasi problema. Chiar daca am dat drepturi de scriere pe toate directoarele din img, inclusiv pe img. Nu imi urca nici o poza. Nici pentru produse, categorii, logo, etc... Nu urca nimic. Am respectat dimensiunile si extensiile acceptate insa primesc acelasi mesaj sacaitor: 1 error image format not recognized, allowed formats are: .gif, .jpg, .pngTin sa precizez ca serverul pe care este urcat site-ul are toate setarile si pachetele necesare rularii corecte a acestui script.Este vreo smecherie pe undeva ce trebuie facuta?La nici unul din topicurile asemanatoare cu al meu nu s-a oferit o solutie.Stie careva de unde poate fi problema?Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltimuDon Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 gdGD Support enabledGD Version 2.0 or higherGIF Read Support enabledGIF Create Support enabledJPG Support enabledPNG Support enabledcam asa trebuie sa ai la GD support in php Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihaiz Posted September 2, 2008 Author Share Posted September 2, 2008 gdGD Support enabledGD Version bundled (2.0.34 compatible)FreeType Support enabledFreeType Linkage with freetypeFreeType Version 2.2.1GIF Read Support enabledGIF Create Support enabledJPG Support enabledPNG Support enabledWBMP Support enabledXPM Support enabledXBM Support enabledAstea sunt setarile pentru GD existente pe server si tot nu merge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parintelu Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 cred ca este mai degraba o eroare in imagini, incearca sa-ti faci rost altfel de imagini, cel mai simplu este sa deschizi direct linkul imaginii si sa-i dai SAVE ASsa nu uit, nu downloada nimic cu CHROME, ca e varza, e plin de eroriam avut si eu problemele de upload si s-au rezovat imediat cand am luat altfel pozelebafta in continuare Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristiconst Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Nici mie nu-mi urca imaginile. Ce este de facut? Multumesc. 1 erroran error occurred while copying image Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipo Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 Salut,Ma vad pus in situatia sa "reactivez" acest post. Am aceeasi problema cu imaginile, chiar daca librariile GD sunt ok si in ciuda permisiilor setate corect, imaginile nu se upload-eza.Rezolvari? Altele decat cele legata de GD library si permisiuni?Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidro Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 exista posibilitatea ca imaginile sa fie prea mari sau extensia lor sa fie modificata de ex.: din poza.jpg in poza.png de catre cineva si voi ati luat imaginile drept jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
brewtal Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 asta e problema cu php-ul ala scrie de la bun inceput de faza asta nu poti uploada nici un fel de poze.. doar cu metoda lui ggedamed import de csv in phpmyadminasa m-am chinuit si io cu multe poze.. e ceva bataie de cap.. da merge pana la urma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setu Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 la mine nu se vad imaginile atunci cand intru pe cart. in locul pozelor apare semnul intrebarii Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidro Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 verifica in global.css ce imagini foloseste si in folderul img din theme/thema_ta daca sunt aceleasi imagini, respectiv extensia... (jpg/png/gif) inclusiv daca sunt scrise cu litere mari/mici/prima litera mareasta daca e vorba de imaginile themei nu ale produselor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brewtal Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 nush asta cu cartul.. io vorbeam de uploadul pozelor pe site - orice fel de poza.. nu poti sa le urci tu pe site.. nici traducerea in lb romana n-am reusit s-o pun.. cu sau fara steag.. am tradus io ba in translations ba prin php sau pe unde am mai gasit cate o bucata de text nu vreau sa creada careva ca sunt incapatanat.. da uite ce scrie cand downloadezi prestashop* Some PHP 5 versions are bugged and prevent PrestaShop from working correctly:- PHP 5.2.1 (authentication is impossible)- PHP 5.2.6 (authentication is impossible under 64bits servers)- PHP 5.2.9 (image management/upload broken)- PHP < 5.2 (invalid date timezone)** PrestaShop is working from MySQL 4.1.14 to 5.0 too but some features are not working (e.g., product duplication) or have strange behaviors Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidro Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 permisiunile de scriere sunt ok?poti sterge o imagine sau sa o inlocuiesti cu alta prin ftp hostul e gratuit sau platit ?da..... si hostul meu zice asa : cPanel Version 11.25.0-CURRENTArchitecture x86_64MySQL version 5.0.85-communitycPanel Build 40255Apache version 2.2.14PHP version 5.2.11 si merge pe 1.1.0.5 , 1.2.4 si 1.2.5 toate fara probleme....acum depinde si de restul configuratiei serverului, nu numai de versiunile de soft. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brewtal Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 sa inteleg ca mihaiz are site-u pus pe hostu tau?? sau care e legatura cu hostul tau? c ya Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidro Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 nu stiu unde are hostul ...tu ai scris mai sus ca : - PHP 5.2.1 (authentication is impossible) pe serverul pe care am gazduire eu, ... am - PHP 5.2.11 si nu am probleme, deci nu este obligatoriu sa apara astfel de probleme, asa cum scriu si cei din echipa Prestashop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brewtal Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 a devenit altceva in loc sa il ajutam pe om.. n-am scris eu.. scrie cand downloadezi prestashop la requirements.. si intamplator m-am confruntat cu aceeasi problema ca nu puteam uploada poze.. si din ce zice mihaiz pare sa fie exact aceeasi problema..si + ca tu ai 11 nu 1 :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipo Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Solutii sunt? Vad ca posturile vizeaza alte situatii si se pare ca se deviaza de la subiect.... Deci, sa inteleg ca este o problema de PHP... sincer, nu cred.... problema de permisiuni? iarasi nu cred... daca cineva a avut o problema similara sa ne spuna si noua, deoarece situatia nu a evoluat deloc (in bine )Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
brewtal Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 asta incercam sa va explic.. INCA am aceeasi problema... vad ca nu e nimeni sa citeasca ce scriu de fapt si de drept.. chestia cu php-u e pe prima pagina la prestashop.com .. mai cititi fratilora fost si va fi o problema cu php-u ala.. sunt sute de posturi pe tema asta.. si nu merge uploadat decat cu phpmyadmin cu xls-uri etc.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diu1so Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Daca ai host de la rohost nu te chinui.Am trecut si eu de pe 5.2.9 PHP la 5.2.11 si tot nu merge, desi la alt host cu aceleasi setari totul e ok.Recomand mxhost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidro Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 totul tine de host.indiferent de softul instalat pe server se pot face setari suplimentare pentru a evita aceste probleme.daca cei de la host instaleaza softul standard normal ca apar astfel de probleme asa cum scrie pe pagina de download prestashop.cu putine setari suplimentare totul merge perfect fara probleme, indiferent de softul folosit.incearca alt host daca acesta nu vrea sa te ajute sa iti rezolvi problema.suPHP instalat pe server este o varianta pentru astfel de probleme.numai bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
brewtal Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 iar deviem.. sper sa nu se supere pe mine cel care are site-ul (cu toate ca nu are de ce) aici e rezolvarea problemei cu uploadu pt cei cu php http://www.dibacu.ro/jurnal/?p=314+ o adaugare care cred ca o sa fie bine venita.. in afara de ce scrie pe site acolo.. mai trebuie importat maincat.csv ca sa trimiteti fiecare poza la categoria care trebuie. nici nu trebuiesc create categoriile.. se creeaza automat din maincat.csv.. spor la treaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius05 Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 Va salut ! Am instalat versiunea 1.4.7 si dupa cum am citit aici, ca toti cei care s-au plans am aceeasi problema. Nu pot sa pun imagini produselor, sau producatorilor. Uitandu-ma in link-ul generat catre imaginea produsului, am observat ca, cu toate ca imaginile mele sun png si setarea in admin este pentru png link-ul face referire catre jpg. O alta problema este ca in momentul in care am incercat sa pun produsul cu imagine se blocheaza pagina de admin. Adica nu imi arata Produs adaugat cu succes sau ceva de genul. Ma poate ajuta cineva ? Va multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 vezi in preferences jos sa fie pe smarty 3 s-ar putea ca de acolo sa ai probleme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts