cadourip Posted October 29, 2015 Share Posted October 29, 2015 Am tot cautat si in engleza sau romana si nu am gasit chestia care ma deranjeaza. Cum pot sa scot logo-ul de pe imaginea produsului? imi apare la unele produse, nu la toate. Daca intrii pe o categorie din magazinul meu on-line, se vad unele poze cu logo ul magazinului si la unele produse apare cat jumatate din poza. Adica : daca va uitati la produsul ''glob inima pentru pomul de iarna'' vedeti ca logo-ul acopera imaginea si nu se vede despre ce e vorba : http://cadouri-personalizate.com/26-cadouri-de-craciun-si-anul-nou Cum pot sa-l scot?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiestaZero Posted October 30, 2015 Share Posted October 30, 2015 Dezinstaleaza modulul watermark 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cadourip Posted October 30, 2015 Author Share Posted October 30, 2015 (edited) Merci mult, asta nu gaseam deloc .. Daca ma mai poti ajuta cu ceva : as vrea ca intr-o categorie sa nu se vada un produs deasupra celuilalt, sa fie pe mai multe coloane. Stii daca se poate de undeva? Merci! Edited October 30, 2015 by cadourip (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijuterii Handmade Posted October 30, 2015 Share Posted October 30, 2015 (edited) Vezi zona marcata cu rosu Edited October 30, 2015 by Bijuterii Handmade (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cadourip Posted October 30, 2015 Author Share Posted October 30, 2015 Nu mi arata chestia asta, nici in panou de administrare, nici daca ma uit eu, adica clientii nu au optiunea asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted October 30, 2015 Share Posted October 30, 2015 Nu mi arata chestia asta, nici in panou de administrare, nici daca ma uit eu, adica clientii nu au optiunea asta. fa update de la 1.5.xx pe care il ai la 1.6.1.2 si o sa-l ai 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts