Paegas Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 Dobrý deň,zrejme ste to tu už riešili, ale hľadal som a nič.Potreboval by som nutne modul, ktorý by vyriešil dve veci:zakázal registráciekontaktné údaje by sa zadávali pri objednávkeInak povedané užívatelia by sa nemuseli registrovať na to aby nakupovali.Sľubovali to už v PrestaShope 1.1 ale nič.Skúšal som ten turecký počeštený modul, ale márne.Vďaka za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kkshop Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 express checkout, alebo som tu od jedneho cecha nieco kupoval davnejsie a ide to zatial super.. ale pre prestu 1.3 asi budem musiet kupit novy modul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kathaira Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 Skúšal som ten turecký počeštený modul, ale márne. Mala som také niečo spojazdnené v jednom pripravovanom shope, ten som si ale výnimočne nerobila sama a momentálne potrebuje preinštalovať, mám tie zdrojové súbory zálohované, len ešte neviem ktoré to sú Ale vraj to bolo z toho tureckého a fungovalo mi to. Ako to myslíš s tým modulom: nebolo to to, čo potrebuješ, alebo si to nevedel spojazdniť? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paegas Posted April 17, 2010 Author Share Posted April 17, 2010 Nevedel spojazdniť Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kathaira Posted April 19, 2010 Share Posted April 19, 2010 Takže myslím že už mám riešenie... Nie som si tým 100% istá ale zdá sa že to funguje len to má aj nejaké nevýhody, napr. ak zadáva zákazník svoje údaje chýba pole pre zadanie emailovej adresy..no to sa dá ručne dopísať.Posielam dve súbory:AUTHENTICATION.PHP - treba ním nahradiť už existujúci súbor v hlavnom adresári shopu,AUTHENTICATION.TPL - to isté, ale do adresára témy ktorú používaš (napr. themes/prestashop). authentication.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kathaira Posted April 19, 2010 Share Posted April 19, 2010 ešte raz posielam, tentokrát obe súbory authentication.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paegas Posted April 25, 2010 Author Share Posted April 25, 2010 Ďakujem pekne, Kathaira si skvelá. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maria_M Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 je to funkcne aj pre verziu 1.3.1.1 ?dakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creator13 Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 Pekna praca... skusal som to nasadit na testovaciu verziu... vsetko je vyborne spracovane, ale vyhadzuje mi to jednu chybu hned v uvode. Ak vypisem vsetky udaje (meno, priezvisko, adresa, atd. ), tak mi vyhodi chybu, ze je neplatne heslo...ked dam znovu "pokracovat", tak uz ma to normalne prihlasi a vsetko funguje tak, ako ma... tvorbu hesla sa pravdepodobne deje asi tu $user = 'dakwati'.$cookie->id_guest; $email = $user.'@yahoo.com'; create_account = 1; $smarty->assign('email_create', 1); //$smarty->assign('create_noname', 1); $smarty->assign('pass_noname','useraa'); otazka znie, ako zabezpecit, aby mi tam pridalo jedecne heslo hned na prvy krat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creator13 Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 tak tento problem som nakoniec vyriesil...teraz nastal druhy problem, resp. ten som si doteraz nevsimol...pokial este nie som prihlaseny a dam "pokladna", cize ma hodi sem - authentication.php?back=order.php?step=1tak v tom pripade mi zmiznu vsetky kategorie z laveho menu... robi to iba pri step=1, pri ostatnych krokoch je vsetko v poriadku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
videojs Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 verzia 1,4 uz ma v sebe zabudovany nakup bez registracie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metue Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 Pekna praca... skusal som to nasadit na testovaciu verziu... vsetko je vyborne spracovane, ale vyhadzuje mi to jednu chybu hned v uvode. Ak vypisem vsetky udaje (meno, priezvisko, adresa, atd. ), tak mi vyhodi chybu, ze je neplatne heslo...ked dam znovu "pokracovat", tak uz ma to normalne prihlasi a vsetko funguje tak, ako ma... tvorbu hesla sa pravdepodobne deje asi tu $user = 'dakwati'.$cookie->id_guest; $email = $user.'@yahoo.com'; create_account = 1; $smarty->assign('email_create', 1); //$smarty->assign('create_noname', 1); $smarty->assign('pass_noname','useraa'); otazka znie, ako zabezpecit, aby mi tam pridalo jedecne heslo hned na prvy krat... Ako si to opravil aby to už nehádzalo tu chybu ja som to spojazdnil a šlapeto ale tiež vyhodi tu chybu s týmheslom ak možeš porad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metue Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 A ešte jedná vec všimol som si že pri bezregistrovanej obiednávke zmyzlo aj poličko email ktorý je dosť podstatný najme pre poslanie elektronickej fakturi a generuje to namiesto toho nezmyselne email ktoré sa daju nastaviť Takže ak je to možne dalo by sa to doprogramovať to skušal som to ale nedarilo sa mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creator13 Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 Prikladam 2 suboriEmail mam osetreny v dalsom kroku v poznamke, kde mi ho mozu uzivatelia vlozit, ale nie je to povinne. Zatial ho vsak pri objednavkach vsetci vlozili. authentication.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creator13 Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 .tpl mi nejde vlozit :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creator13 Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 Tak teraz uz by to malo byt v poriadku... zip.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metue Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Prikladam 2 suboriEmail mam osetreny v dalsom kroku v poznamke, kde mi ho mozu uzivatelia vlozit, ale nie je to povinne. Zatial ho vsak pri objednavkach vsetci vlozili. No hej sice je to funkčné ale nerieši to problém ktorý som popisoval ide o to že pri jednorázovej kupe treba zadať mail kam vám príde vygenerovana faktura alebo informácia o nedostupnosti produktu a na to treba v prestashope mať riadne zadefinovanu email kdežto tuna to funguje ako som tomal spravene aj ja že to urobi na fiktivny mail registráciu jednorazovu ale všetci tý čo jednorazovo nakupia maju v hlavičke tu istu email adresu a to nieje dobre pretože potom dosť funkcii v prestašope nemože byť použitá . Takže ak fakt neikto vie spraviť taku vec aby odstavil automaticke generovanie emailu a dohodil poličko pri vyplnani dodacej adresi s emailom tak by som poprosil poradte.V podstate stačí vyriešiť toto pri jednorazovom nákupe bude oproti registrácie nového uživatela to že sa vygeneruje iba password email zada nakupujuci pri obiednávke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts