Jump to content
  • 0

Menu poziome, koszyk, blok kategorii rozwijają się tylko na stronie głównej sklepu

adamzet

Question

Problem na stronie sklepu polega na tym, że prawidłowo ładuje się tylko strona główna zklepu - ładuje się dość długo czego wcześniej nie było, ale za to prawidłowo. Jeśli tylko wybierzemy z menu jakąś kategorię i przejdziemy na wybraną stronę menu górne poziome koszyk nie rozwijają się nie działa również filtrowanie po wyboru opcji oraz nie zwija się blok kategorii tak jak na głównej.

W konsoli zawsze na końcu ładowania strony wyświetla się błąd "TypeError: $.totalStorage is not a function" natomiast strona główna ładuje się bez tego błędu ale bardzo długo trzeba czekać na wyświetlenie listy produktów czego wcześniej nie było - lista wyświetlała się zaraz po wejściu na stronę. Proszę o jakąś wskazówkę, pomoc w rozwiązaniu problemu. adres sklepu www.tgssklep.com.pl

8 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Filesmatch na files należy zamienić i srawdzić ustawienia separacji serwisu.

Jak widać home nie próżnuje i uatrakcyjnia swoim klientom codzienną pracę z hostingiem :)

Filesmatch na files należy zamienić - to zrobiłem zaraz po instalacji.

mam też zrobione subdomeny: css1.domena na /css ; css2.domena na /themes/default-bootstrap/css i dwie subdomeny js1.domena na /js i js2.domena

na /themes/default-bootstrap/js - i wszystko działało dobrze teraz włączyłem dla tych subdomen separację serwisu ale to nic nie dało wszystko

jest po staremu jak opisane w pierwszym poście.

• 0

Ale co ci dają te subdomeny? Wczytujesz pliki css i js z nich? W kodzie strony widać że pliki js wczytują się z złej ścieżki, zazwyczaj tak jest jak nie ma włączonej separacji serwisu. Po włączeniu powinno zczytać z odpowiedniej lokalizacji, włącz kompilacje i wyczyść cache sklepu.

• 0

Ale co ci dają te subdomeny? Wczytujesz pliki css i js z nich? W kodzie strony widać że pliki js wczytują się z złej ścieżki, zazwyczaj tak jest jak nie ma włączonej separacji serwisu. Po włączeniu powinno zczytać z odpowiedniej lokalizacji, włącz kompilacje i wyczyść cache sklepu

niestety nie pomaga wszystko nadal działa bez zmian :-(

• 0

Dla domeny głównej masz też włączoną separacje serwisu?

w panelu home.pl nie ma takiej opcji można włączyć separację dla wybranego podkatalogu. Przeniosłem sklep do podkatalogu i zrobiłem przekierowanie ruchu w domenie na katalog z separacją serwisu, innej opcji tam nie widzę.