karczil432 Posted October 28, 2015 Share Posted October 28, 2015 (edited) Hej po przeniesieniu prestashop na nowy serwer ścieżka do plików js i css wygląda np tak: http://themes/pos_optima_digital/css/autoload/highdpi.css Gdzie mogę to zmodyfikować? Edited October 28, 2015 by karczil432 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted October 28, 2015 Share Posted October 28, 2015 Będę strzelał i zgadnę że przeniosłeś sklep na home.pl? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 karczil432 Posted October 28, 2015 Author Share Posted October 28, 2015 Gdy pisałem tego posta zastanawiałem się czy dopisać, że na home.pl ale wydawało mi się to na tyle nie możliwe żeby hosting mieszał że nie dopisałem Teraz dowiaduję się, że jestem w błędzie. Osoba z która współpracuje uparła się na home bo twierdzi że ma już 10 lat i wszystko jest ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted October 29, 2015 Share Posted October 29, 2015 To cię ta osoba ostro w konia zrobiła, przeglądając wątki z błędami dotyczącymi prestashop to 90% dotyczy problemów stworzonych przez właśnie home.pl Tak z ciekawości wpisz w forumową wyszukiwarkę home.pl nic pozytywnego ci nie wyskoczy Wracając do wątku w ustawieniach domeny włącz/wyłącz separację serwisu, oprócz tego będziesz musiał edytować pliki htaccess, generalnie wszystko z popularnych błędów znajdziesz tutaj na forum, a z tych błędów które dopiero wyjdą pewnie sam zrobisz kilka wątków więc życzę powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
karczil432
Hej po przeniesieniu prestashop na nowy serwer ścieżka do plików js i css wygląda np tak: http://themes/pos_optima_digital/css/autoload/highdpi.css
Gdzie mogę to zmodyfikować?
Edited by karczil432 (see edit history)Link to comment
3 answers to this question
Recommended Posts