Slizeer Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 Czy istnieje oficjalny moduł integrujący Sendit z PrestaShop? Kiedyś był takowy, ale obecnie nie znalazłem nic oficjalnego. Zatem, czy jest jakaś alternatywa w postaci modułu płatnego? Lub jaki moduł do zamawiania kuriera polecacie, ale warunkiem jest to, aby nie być zobowiązanym do wysyłki X paczek w miesiącu oraz aby była możliwość płatności odroczonej, najlepiej raz w miesiącu faktura zbiorcza. Sendit właśnie oferuje takie możliwości, tylko modułu brak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ListwySamochodowe.pl Posted October 28, 2015 Share Posted October 28, 2015 W preście jest darmowy moduł do dpd, furgonetka też ma jakiś swój moduł do presty ale nie testowałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slizeer Posted October 28, 2015 Author Share Posted October 28, 2015 Z tego co się orientuję, to w przypadku darmowego modułu DPD należy podpisać umowę z firmą kurierską, w której to umowie zobowiązujemy się do nadania minimum X paczek w miesiącu. Obecnie potrzebuję modułu bez tego typu zobowiązań. Co do Sendit, to od 2. listopada 2015r. wprowadzają zmiany w swoim serwisie, ale z tego, co się dowiedziałem modułu integrującego Prestę z ich systemem jeszcze nie wydadzą, choć może pojawić się "w niedalekiej przyszłości"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysztof Libudzic Posted July 7, 2016 Share Posted July 7, 2016 To w takim razie ja polecę moduł od zespołu Apaczka.pl. Jest tam kilku kurierów do wyboru, między innymi DPD. Do pobrania ze strony Apaczki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slizeer Posted July 7, 2016 Author Share Posted July 7, 2016 @Krzysztof Libudzic I nie trzeba podpisywać z Apaczka żadnej umowy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysztof Libudzic Posted July 8, 2016 Share Posted July 8, 2016 @Slizeer nie trzeba. Odezwij się do mnie na maila [email protected]. Dogadamy szczegóły. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts