got2cha Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 arkadaşlar. forumda nette her yerde arattırdım her denileni yaptım fakat kargo sorunu halen devam ediyor.spariş verdiğim zaman Bu Adres İçin Kargo Mevcut Değildir.Toplam 1 hata bulunmaktadır. :Geçersiz kargo servisi seçildi veya kargo servisi seçilmedişeklinde hata vermektekargo şirketlerini ekledim. bölgeleri düzenleyip kargo şirketinden bölge seçimini yaptım illeri tamamen silip tekrar ekledim ama ne yaparsam yapayım bu şekilde hata veriyor. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM... Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 kargo bölge ayarlarını yaptınmı kardeş? Link to comment Share on other sites More sharing options...
got2cha Posted March 16, 2010 Author Share Posted March 16, 2010 evet defalarca yaptım ve kontrol ettim Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 kardeş olmassa admin şifreni bana pm at ben bir bakıyım, sorunu tam olarak ordan bir görüyüm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
got2cha Posted March 16, 2010 Author Share Posted March 16, 2010 dostum yeni üye olduğum için pm atamıyorum sanırımmsn adresi [email protected] eklersen sevinirim Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingturkiye Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Buraya yazsanız bendede aynı sorun war buraya yazarsanız bende faydalanabilirim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Üyelerinizin üyelikte sectigi ülkeye dikkat ederek bir kargo olusturun ve bir onceki ekrandan aktive edin olmamasının baska bi sebebi yok yinede sonucu yazin iyi günler Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingturkiye Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 peki ben bu kargo meselesini nasıl kapatabilirim tamamen lütfen yardım edin Link to comment Share on other sites More sharing options...
sece02 Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 Merhaba,Site http://www.midillituru.com (bu sitemiz midilli ya da midilli adası aramalarında google da birinci sayfada görüntülendiği için buraya yönlendirme sayfası koydum.) ya da http://www.turizmci.info.tr Taban: prestashop 1.2.4Ayarlar ile oynayarak kargo sorununu çözdüm.Ancak şimdide müşteriye giden mailde sorun var.Müşteriye giden mail;Siparişiniz alınmıştır. Ödemeniz bize ulaştığı anda, ürünler kargoya verilecektir. Havale ile ödemeyi terçih ettiniz. Lütfen altdaki hesaba havelenizi yapınız: hesap sahibi{bankwire_home_html}IBAN : {bankwire_iban}BIC : {bankwire_bic} Bu siparişi hesabınızdan izleyebilirsiniz ve sipariş için faturanızı indirdebilirsiniz. "Şimdi hesabınızı izleyin! " şeklinde gidiyor.Banka hesap bilgilerini girmeme ve sitede sipariş verilen sayfada görünmesine rağmen mailde bu şekilde görünüyor.Bir de türkçeleştirmede sorun var. Zannedersem "Banka havalesi ile ödeme Bekleniyor" yazısı yani "DURUM" bölümü fransızca çıkıyor.Bir de bu aşamalardan birinde Zannedersem kapıda ödeme seçeneği tercih edildiğinde headeri değiştirdiğim halin resimleri görünmüyor. Yani sayfa resimsiz ve bozuk görüntüleniyor.Bir de adres güncelleme kısmında en altte ilçe diye bir bölüm çıkıyor.Zannedersem bunu yanlış türkçeleştirmişim.Burası admin panelinde eyalet adı altında görüntüleniyor.Şimdilik sorunlar bunlar.Sevgi ve saygı ile dostçakalın. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeTaLMeS Posted April 3, 2010 Share Posted April 3, 2010 Sece02 burdaki kısmı mails klasöründen tr klasörüne gireriek başlıklara göre ayarlayabilirsin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted April 4, 2010 Share Posted April 4, 2010 o mail kasörünü incelerseniz. ordaki içindeki her veridatabeden çakiliyor. örnek olarak yoplu mail yaptığını zaman.her müşteriye sayın müşteri ismini databeseden çekiyor. mail klasörü içindeki ilgili dosyyın editleyin ve banka bilgilerinizi elle girin:) basit bi mantık ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts