artusb Posted October 18, 2015 Share Posted October 18, 2015 Witam To, że obsługa magazynu zaawansowanego jest "dziwna" to już zdążyłem się dowiedzieć Ale mimo wszystko było by fajnie to opanować. Mam taki mały problem: Tworzę 'dostawę zamówień' wybieram produkt, zapisuje zamówienie, kolejno zmieniam status aż uzyskuje: '5 - Otrzymano zamówienie' Niestety stan magazynowy się nie zmienia i nadal nie ma tego produktu w magazynie. Dodam, iż dany produkt ma ustawiony magazyn, ustawionego dostawcę. Macie jakieś pomysły co jest z tym nie tak ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
artusb Posted October 22, 2015 Author Share Posted October 22, 2015 Nikt nie używa zaawansowanego magazynu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
artusb Posted October 22, 2015 Author Share Posted October 22, 2015 Nikt nie używa zaawansowanego magazynu ? Witam To, że obsługa magazynu zaawansowanego jest "dziwna" to już zdążyłem się dowiedzieć Ale mimo wszystko było by fajnie to opanować. Mam taki mały problem: Tworzę 'dostawę zamówień' wybieram produkt, zapisuje zamówienie, kolejno zmieniam status aż uzyskuje: '5 - Otrzymano zamówienie' Niestety stan magazynowy się nie zmienia i nadal nie ma tego produktu w magazynie. Dodam, iż dany produkt ma ustawiony magazyn, ustawionego dostawcę. Macie jakieś pomysły co jest z tym nie tak ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ooandrzej Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Witam, mam identyczny problem. Czy ktoś zna rozwiązanie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pestucha Posted April 23, 2017 Share Posted April 23, 2017 Witam, U mnie pomaga, gdy po zatwierdzeniu zamówienia zmieniam jego status na " Zamówienie zostało otrzymane w częściach" a następne wybieram "Zaktualizuj nadchodzącą dostawę produktów", dalej zaznaczam z lewej strony wszystkie checboxy i robię update... wtedy wszystko wchodzi na stan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts