adamaka Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Ikdyž mám správné jméno a heslo tak BO hlási neplatné přihlášení ve firefoxu V3.5 a poté i v IE 8. Pod win XP sp3 přihlášení funguje jak ve firefoxu, IE8, opera, chrome. Nemá někdo nějaky typ jak to uvést do chodu na windows seven. Mám verzi 1.2.5.0, hosting onebit, aktivovane .htaccess (mod_rewrite) a prazdné temp a cookies... Link to comment Share on other sites More sharing options...
brouk Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 mam w7 prestu 1.2.5 a zadny problem nepozoruju Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Co takhle si vymáčknout ten capslock? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ulělej si radost Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 mam W7 tez a jede mi to, takze problem bude na vasem prijimaci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamaka Posted March 16, 2010 Author Share Posted March 16, 2010 mam W7 tez a jede mi to, takze problem bude na vasem prijimaci... tak už ty přijímače jsou dva je to ze stejné instalačky ultimate 32 aktivované a aktualizovane, teď zatím funguje opera ale jak dlouho :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Jak si vůbec můžeš za tím tvrzením stát, taková blbost míchat OS s loginem do eshopu, kterej jede na úplně jiný platformě a úplně jiným počítači Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Mám Windows 7 profi.. a spíš vidím problém mezi prdelí na židli a rukama na klávesnici... %-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamaka Posted March 16, 2010 Author Share Posted March 16, 2010 Tak ještě někdo duchaplné vysvělení Pokud to bude něco jako poslední dva příspěvky tak to raději smažte tento topic. PS:děkuji za reakce a opravdu nemám důvod tady spamovat a když se nemůžu zalogovat tak mě to fakt **** Link to comment Share on other sites More sharing options...
a-z PCservis Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 -- to mi hlava nebere co se tady za ptákoviny řeší --To bude nějaká provokace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Jj, cílená a i vim na čí nervy... jestli se tu začnou množit topicy, že má někdo shop na localhostu a nemá žádnou návštěvnost ani zákazníky, tak už se tu fakt vyseru na jakejkoliv support. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts