padaPada Posted October 17, 2015 Share Posted October 17, 2015 Cześć Wiem że temat już był wałkowany, przekopałem forum, ale nic to nie dało. Prestashop cloud. Mam ustawione ilości produktów większe niż 0 Mam produkt włączony: Strona produktów wygląda tak: A mimo wszystko brak "Dodaj do koszyka" oraz Ceny. Siedzę już nad tym drugą godzinę. Było, zniknęło, nie wiem dlaczego, nie wiem jak włączyć. Pomóżcie zanim zwariuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 padaPada Posted October 17, 2015 Author Share Posted October 17, 2015 Dobra mam! Zacytuję z innego wątku: uruchomiałeś zapewne tryb "katalogu" gdy ten tryb jest włączony, koszyk i wszystkie funkcje z nim związane są niewidoczne (buttony dodaj do koszyka itp.) Prościej: Ustawienia -> produkty -> Tryb katalogu -> Nie Zostawiam dla potomności. Sroki za zaśmiecanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
padaPada
Cześć
Wiem że temat już był wałkowany, przekopałem forum, ale nic to nie dało. Prestashop cloud.
Mam ustawione ilości produktów większe niż 0
Mam produkt włączony:
Strona produktów wygląda tak:
A mimo wszystko brak "Dodaj do koszyka" oraz Ceny. Siedzę już nad tym drugą godzinę. Było, zniknęło, nie wiem dlaczego, nie wiem jak włączyć.
Pomóżcie zanim zwariuję.
1 answer to this question
Recommended Posts