jval Posted October 16, 2015 Share Posted October 16, 2015 Zdravím mám jeden eshop kde majitel dost často mění parametry dopravce, např kdž chce třeba na pár dní dát dopravu zdarma. V systému jsou nasazeny dva moduly (Ship2pay a Platba dobírkou) na přiřazení platebních metod. Systém ovšem při každém uložení dopravce, původní řádek v DB označí jako deleted a vytvoří vlastně nového s novým ID a přiřazení se rázem rozhodí. Jak takovou situaci řešit aby po každém uložení doprave nebylo nutné jít znova nastavit přiřazení? Nebo jestli je nějaká jiná cesta jak třeba na určitou dobu dát dopravu zdarma/za 50% atd? Díky za každou radu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted October 16, 2015 Share Posted October 16, 2015 Doprava zdarma se dá nastavit v Pravidlech pro košík. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jval Posted October 16, 2015 Author Share Posted October 16, 2015 Díky za tip, nicméně to nepokryje všechny případy, třeba nyní mají poštovné za 50% a to v pravidlech pro košík nastavit nejde (nebo jsem nenašel). Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted October 16, 2015 Share Posted October 16, 2015 A co třeba mít 2 dopravce: Pošta a Pošta (50% sleva)? Pak stačí mít vždy jen jednoho povoleného. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jval Posted October 16, 2015 Author Share Posted October 16, 2015 No to by mohlo být řešení, zkusím jestli při enable/disable se taky negeneruje nové ID, ale to snad ne. Každopádně si myslím, že to nebude dostačující, protože tenhle majitel je takej myslitel a určitě se mě zeptá co když budu chtít dát 40% :-D I tak díky na nápad a budu se těšit pokud někdo bude mít ještě lepší řešení. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts