xnndesign Posted October 15, 2015 Share Posted October 15, 2015 Witam serdecznie, obecnie jestem na etapie budowania filtrów (moduł: blocklayered) w sklepie w którym jest ponad 3 tyś produktów i 2 tysiące cech. Pojawił się problem z wyświeltaniem filtrów w browsingu produktów, otóż cechy (feature) przypisane do produktów do danej kategorii w której buduję filtr się nie wyświetlają. Bez problemu działa cena, producent itp, ale same cechy się nie pokazują - gdzie szukać problemu? Proszę o pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
xnndesign Posted October 16, 2015 Author Share Posted October 16, 2015 Podbijam temat, będę wdzięczny za jakąkolwiek wskazówkę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yabber Posted October 16, 2015 Share Posted October 16, 2015 1. Czy zaindeksowałeś wszystko w module blocklayered? 2. Cechy wpisane "z palca" w produkcie nie są widoczne dla blocklayered, tylko te utworzone w Katalog -> Cechy produktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xnndesign Posted October 29, 2015 Author Share Posted October 29, 2015 1. Czy zaindeksowałeś wszystko w module blocklayered? 2. Cechy wpisane "z palca" w produkcie nie są widoczne dla blocklayered, tylko te utworzone w Katalog -> Cechy produktu. Punkt 2 okazał się pomocny. Wszystkie wartości cech były wpisywane z palca i stąd brak filtór nawigacyjnych. Trochę dodatkowych skryptów i wszystko ładnie poprzenosiłem i pozamieniałem. Dziękuję za pomoc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts