Valkyrija Posted October 12, 2015 Share Posted October 12, 2015 (edited) Zdravím. Jednoho krásného dne jsem si všimla tohodle: Některé z rozšířených funkcí phpMyAdmina nelze používat . Bohužel nevím přesně co s tím mám dělat i když jsem koukala do dokumentace. Pokud jsem to pochopila dobře, měla bych založit nějaké tabulky které jsou popsány v dokumentaci. Ale jak a kde to už nevím. Nevíte náhodou co s tím? Díky localhost $cfg['Servers'][$i]['pmadb'] ... OK$cfg['Servers'][$i]['relation'] ... není v pořádku [ Dokumentace ] Obecné funkce relací: Vypnuto $cfg['Servers'][$i]['table_info'] ... není v pořádku [ Dokumentace ] Zobrazení funkcí: Vypnuto $cfg['Servers'][$i]['table_coords'] ... není v pořádku [ Dokumentace ]$cfg['Servers'][$i]['pdf_pages'] ... není v pořádku [ Dokumentace ] Vytváření PDF: Vypnuto $cfg['Servers'][$i]['column_info'] ... není v pořádku [ Dokumentace ] Zobrazuji komentáře sloupců: Vypnuto Transformace při prohlížení: Vypnuto $cfg['Servers'][$i]['bookmarktable'] ... není v pořádku [ Dokumentace ] Oblíbený SQL dotaz: Vypnuto $cfg['Servers'][$i]['history'] ... není v pořádku [ Dokumentace ] SQL historie: Vypnuto $cfg['Servers'][$i]['designer_coords'] ... není v pořádku [ Dokumentace ] Návrhář: Vypnuto $cfg['Servers'][$i]['tracking'] ... není v pořádku [ Dokumentace ] Sledování: Vypnuto Edited October 12, 2015 by Valkyrija (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans_k Posted October 12, 2015 Share Posted October 12, 2015 Je potřeba pomoci příslušného sql založit tabulky a nastavit správně příslušný config, na internetu je k tomu celkem hodně článku a dobře je to také popsané na oficiálním webu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Nastavuje se to v souboru config.inc.php (instalace phpMyAdmin), ale jestli jde o sdílený hosting, tak to může změnit jen admin. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyrija Posted October 13, 2015 Author Share Posted October 13, 2015 (edited) Je potřeba pomoci příslušného sql založit tabulky a nastavit správně příslušný config, na internetu je k tomu celkem hodně článku a dobře je to také popsané na oficiálním webu Díky... už jsem zadala lepší klíčové slovo do vyhledávače, tak že jsem i něco našla a konečně jsem se dočetla... nejsem si jistá zda tyhle relace (jako tisk do PDF) budu v nejbližší době potřebovat. Tak to nechám na dobu až to budu potřebovat. díky a ještě jednou díky... Špatně se mi ignorují "červené" hlášky, když člověk nechňápe o co gou... Edited October 13, 2015 by Valkyrija (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts