beyhan Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 arkadaşlar ben bilgi kutusuna forumdaki adı bilgiler olan yere ödeme bildirim eklemek istiyorumbirdeanasayfa-hakkımızda-iletişim-sık kullanılar bunlar anasayfada ki üst taraftaki yazılar ben oraya bi tane daha eklemek istiyorum nasıl yapıcam yardım edermisiniz lütfen Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 üst tarafa ek link eklemek için, modules/blockvariouslinks/blockvariouslinks.tpl dosyasını editliyerek yapabilirsin.sanırım reklam modülünü editlemek istiyorsun ben öyle yapmıştım siteme bakarsan. buda kolay.modules/blockadvertising/ klasörünün içindeki tpl ve php dosyarını editliyerek kolay bir şekilde halledebilirsin.Kolay Gelsin ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
beyhan Posted March 14, 2010 Author Share Posted March 14, 2010 Siz beni yanlış anladınız http://i1003.hizliresim.com/2010/3/14/7819.jpgresim 1 de buraya bir tane daha yazan yere diğer leri gibi (anasayfa,sık kullananlar) link eklemek istiyorumhttp://i1003.hizliresim.com/2010/3/14/7783.jpgresim 2 de buraya yazan yere diğer leri gibi (kargolama,hakkımızda) link eklemek istiyorum nasıl yapabilirim ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 üst tarafa link eklemek aynı dediğim gibi yapılıyor kardeş, o bahsettiğin yan tarafada link eklemek için. Araçlar/cms den yeni bir cms oluşturman gerekiyor. ve bilgi kutusundan görüntülenmesini sağlaman gerekiyor. yukarda ve burda anlattıklarımı incelersen ve biraz yoğunlaşırsan yapacağından eminimkolay gelsin Link to comment Share on other sites More sharing options...
beyhan Posted March 15, 2010 Author Share Posted March 15, 2010 görüntülenmesini nasıl sağlicam ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 Ekledigin cms yi bi onceki ekrandan aktive etmelisin Link to comment Share on other sites More sharing options...
looserjack Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Safa reklam kutusunun mantığı çok saçma , tek resim ekliyorsun örneğin iki tarafada aynısını atiyor , bunu nasıl düzeltebiliriz vede daha fazla reklam kutusu oluşturabilirmiyiz ana sayfada ? sadece iki adet çıkıyor. yukarıda bahsettiğin üst menüyü çoğaltmak her temada olabilirmi? benimde çoğaltmam gerek acil tarafından.bahsettiğin editlemeyi açabilirmisin biraz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts