MourneSupplies Posted October 9, 2015 Share Posted October 9, 2015 W panelu administratora w zakładce klienci- grupy dla gości jak i dla odwiedzających zaznaczyłam nie dla wyświetlania cen ale jakoś nie do końca mi to działa. Dalej każdy kto wejdzie na moją stronę widzi ceny. Pomożcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted October 9, 2015 Share Posted October 9, 2015 (edited) szablon masz standardowy czy "kombinowany" ? jaka wersja sklepu, czy po upgrade czy czysta instalacja.... Edited October 9, 2015 by design4VIP (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MourneSupplies Posted October 9, 2015 Author Share Posted October 9, 2015 szablon standardowy default-bootstrap version 1.0 czysta instalacja PrestaShop version: 1.6.1.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted October 9, 2015 Share Posted October 9, 2015 (edited) wlasnie na 1.6.1.1 wylaczylem w grupach guest i visitor ceny i dziala jak nalezy. czyli masz cos nie tak ze sklepem, musiales cos nakombinowac, albo masz jakis modul, krory mierzi cos w kontrolerach. demo: http://prestas.4vip.pl/1611 dane logowania (po zalogowaniu sa ceny) user: [email protected] pass: demodemo sprawdz czy w ./override nie masz nadisywania jakis klas czy kontrolerow. mzoesz tez w wydajnosci wylaczyc moduly nie od prestashop oraz nadpisywania plikow. EDIT. rzeczywiscie tez teraz zauwazylem roznice. wszyztko bylo dobrze do czasu zalogowania i wylogowania sie spowrotem. jednak bald ceny dotyczyc tylko modulow ze storny glownej. na kateogriach czy karcie produktu cena zachosuje sie porpawnie. tutaj doszukiwalbym sie problemow z cache modulow. gdzie tak jakby ten sie nie odswierzal poprawnie. wystarczy wylaczych ogolny cache i wszystko dziala jak nalezy. jak bede mial chwile to agladne stad takie zachowanie i co z tym fantem mozna by zrobic, ale na chwile obecna mam sporo roboty ;/ Edited October 9, 2015 by design4VIP (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MourneSupplies Posted October 9, 2015 Author Share Posted October 9, 2015 dziękuje będę bardzo wdzięczna Link to comment Share on other sites More sharing options...
MourneSupplies Posted October 26, 2015 Author Share Posted October 26, 2015 witam, niestety nie udało mi się jeszcze rozwikłać tego zagadnienia. czy może ktoś coś podpowiedzieć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 podpowiedz mas powyzej... wylacz cache lub przerob moduly list produktow strony glownej wylaczajac przy nich cache. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MourneSupplies Posted October 27, 2015 Author Share Posted October 27, 2015 ale nie do konca wiem gdzie i jak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts