jirik0201 Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 zdravím, vytvořím nový produkt, vložím název, kód, popis - uložím, pak vložím cenu - uložím a pak asociace - uložím - napíše úspěšná aktualizace, ale asociace uloženy nejsou, mám tam stále zaškrnuto jen home. pak vložím obrázek, vlastnosti, dodavatelé atd. - uložím a to je uloženo. horší problém s uložením mám, když duplikuji výrobek, ten duplikovaný edituji, přepíši informace jako název, cenu atd., uložím, napíše opět úspěšná aktulizace (zelený pruh), ale změny se neuloží, zůstanou tam ty staré. nemá to co dělat s cache? mám prestashop 1.6.1.0. nevíte někdo co to je za nesmysl? a jak ho opravit? děkuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Už brzy snad bude vydána verze 1.6.1.2 takže pak aktualizujte, ale už nyní můžete otestovat váš problém v RC dev pro tuto verzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirik0201 Posted October 8, 2015 Author Share Posted October 8, 2015 takže to myslíte tak, že verze 1.6.1.0 tento problém dělá normálně? kde naleznu RC dev? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirik0201 Posted October 19, 2015 Author Share Posted October 19, 2015 takže nikdo nic o tomto problému neví, je tak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts