prestalime Posted October 7, 2015 Share Posted October 7, 2015 (edited) Merhaba,PrestaShop 1.6.1.1 sürümünü kurdum. Kurulum tamamlandıktan sonra yönetim panelinde eğitim adımlarını tamamlarken, ürün ekleme sayfasının İngilizce olduğunu gördüm. Eğitim adımlarının açıklamaları, yönetim paneli anasayfası gibi sayfalar Türkçe, fakat alt sayfalar İngilizce. (Ekte ekran görüntüsü mevcuttur.) Acaba ben eksik bir şey mi yaptım, yoksa PrestaShop'un Türkçe dil paketinde mi eksiklikler var?Teşekkürler...Baştan İngilizce olarak kurup, sonradan yönetim panelinden Türkçe'yi yükledim. Sorun düzeldi. Edited October 8, 2015 by prestalime (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted October 12, 2015 Share Posted October 12, 2015 Türkçe dil paketini Türkçe bilmeyen Türkler yazdığı/arakladığı için eksiklikler var ama sizin sorun bundan kaynaklanmıyor. Kurulum sırasında uzaktan lokalizasyon paketi yüklenir. Bu paket tar/gz sıkıştırılmasından çıkarılıp içindeki dosyalar yerlerine kopyalanır. Fakat bazı sunucularda bu işlemler sırasında sorunlar oluyor. Dosya kopyalamak açmak yazmak gibi işlemlerde aslında hep sorun olur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts