admkrtp Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 Arkadaşlar merhaba, Modül pozisyonları ile alakalı canlı düzenleme ekranında bazı değişiklikler yapmaya çalışırken sildiğimiz modüller oldu ve onları geri getirmeye çalışıyoruz. Pozisyonlar ekranının sağ üstündeki naklet ile bu işin yapıldığını öğrendim ama öprenemediğim şey oradaki modül kanca ilişkisinin nasıl kuracağız. Yani hangi modülü nereye kancalayacağız ki istediğimiz yere gelsin. Bununla ilgili yardımcı olabilecek kimselere şimdiden çok teşekkür ederim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 daha kısa yol olarak modulu kaldırıp tekrar yüklersen modul gelir otomatik olarak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
admkrtp Posted October 6, 2015 Author Share Posted October 6, 2015 Biliyordum aslında bu yöntemi Teşekkür ederim hocam hatırlattın. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 şöyle kanca sistemini bozunca toparlamak zaman alıyor birde modulleri iyi tanımak gerekiyor bende öyle yapıyorum çoğu zaman canlı düzenlemede insan dalgınlıkla bazı şeyleri silebiliyor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts