drboy Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Nějakým způsobem se pokazil editor úvodní stránky.Když chci dělat úpravy textu atd v čemkoliv, tak vidím pouze vlačky a nic víc.Kde může být chyba? Nahrál jsem znovu tento modul, ale chyba se neodstranila...Díky všem za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
drboy Posted March 13, 2010 Author Share Posted March 13, 2010 Chybu jsem zjistil a opravil. Byla to drobnost v jazykovém souboru CZ v adresáři MAIL, kde zmizel z ničeho nic soubor shipped.txtnahrál jsem ho tam zpět a vše funguje jak má. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePe19 Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 Měl jsem podobný problém .. kromě toho mi přestaly fungovat další moduly s podobnou editací .. v mém případě jsem zjistil, že to bylo přejmenováním souboru shipped.txt na shipping.txt v CZ adresáři "mails" (doteď mi nedošlo, jakou to může mít souvislost, přejmenovával jsem kvůli tomu, že mi neodcházelo potvrzení na e-mail ...:-)Přejmenoval jsem zpátky na shipped.txt a vše zase funguje.Díky za uveřejnění řešení, ušetřilo mi to hromadu času ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts