abroucek Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Potřebuji, aby se mi u jedné kategorie zobrazil jiný product-list než u jiných... jde o to, že u dané kategorie není tolik informací k dispozici jako u ostatních a jsou tam tedy nevzhledná prázdná místa bez informací... ve svém Theme mám připraven soubor product-list2.tpl, ale bohužel nevím, jak navést Prestashop, aby u té jedné kategorii zobrazoval právě tu "dvojku". Prosím o radu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Corehack, hodně štěstí. Vy už fakt nevíte, jak si to "prodávání" usnadnit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NorN2 Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 cau, ja sem to vyresil tak ze v category.tpl mAMKDYZ JE NADRAZENA KATEGORIE ID´=JAKOU POTREBUJES - ZOBRAZ TENHLE FILE TEDY: {if $smarty.get.id_category == 3 } {include file=$tpl_dir./tvuj file}prosim Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 No, řekl bych, že ta tvoje podmínka potřebuje trochu doladit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NorN2 Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 smazano po uprave predchoziho prispevkuPS jackrabbit: myslim ze to zvladne.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
abroucek Posted March 17, 2010 Author Share Posted March 17, 2010 prosím o radu, kde přesně to vložit, protože po několika zkoušeních mi to vyhodilo bílou stránku s errorem...díky moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
abroucek Posted March 23, 2010 Author Share Posted March 23, 2010 Už to mám vyřešeno, takže kdyby někdo potřeboval, je třeba upravit 2 soubory - category.tpl a header.tplcategory.tpl: {if $products} {include file=$tpl_dir./product-sort.tpl} {if $smarty.get.id_category == 5 } {include file=$tpl_dir./product-list2.tpl products=$products} {else} {include file=$tpl_dir./product-list.tpl products=$products} {/if} {include file=$tpl_dir./pagination.tpl} {elseif !isset($subcategories)} header.tpl musí mít novou podmínku pro zobrazení css a to, když je kategorie=5, načti zadaný css {if $smarty.get.id_category == 5 } <link href="cestaKcss/css/global2.css" rel="stylesheet" type="text/css" media="all" /> {/if} Za pomoc při řešení děkuji NorN2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts