Magdalena123 Posted October 2, 2015 Share Posted October 2, 2015 Witam, Mam wersje Prestashop 1.6.0.9 i zainstlowałam sobie moduł "Ship to pay" w celu skonfigurowaniu metody płatności mam dwie opcje : (dałam jako przewoźnicy) - Płatnosc przy odbiorze - zaznaczyłam - płatnosc przy odbiorze -Płatnosc za pobraniem - zaznaczyłam - PayU , platnosc czekiem Zapisuje . Następnie jak przechodzę do koszyka w celu zapłaty za produkt i przechodzę za poszczególne kierunki zamówienia . Na etapie 4. Wysyłka wybieram metodę dostawy ale wyświetla mi się wszystkie metody płatności bez żadnego ograniczenia Proszę o pomoc !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted October 2, 2015 Share Posted October 2, 2015 a sprawdz w PA > zaawasnowane >wydajnosc, czy nie masz wylaczonych nadpisywan plikow czy modulow nie od presta (chyba 3 tabelka odgory) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magdalena123 Posted October 2, 2015 Author Share Posted October 2, 2015 zobczylam ze wyłacz moduły od prestashop jest zaznaczone na NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted October 2, 2015 Share Posted October 2, 2015 (edited) ... czyli co? bylo na tak? co i gdzie zobaczylas? czy jedna i druga pozycje z tego ustawienia zaznaczona masz na NIE? drugie pytanie, uzywasz Multistore? masz uruchomina ta funkcje? Edited October 2, 2015 by design4VIP (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magdalena123 Posted October 2, 2015 Author Share Posted October 2, 2015 (edited) jak PA > zaawasnowane >wydajnosc od razu było zaznaczone na Wyłącz moduły nie od PrestaShop NIE Wyłącz wszystkie nadpisywania NIE akurat Mulitistore mam wyłaczone jest zaznaczone na NIE Edited October 2, 2015 by Magdalena123 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted October 2, 2015 Share Posted October 2, 2015 no to wyglada jakby S2P nie czytal override, nie dzialal. po pierwsze: usun plik ./cache/classes_index.php przez FTP po drugie: odinstaluj - zainstaluj, skonfiguruj ponownie S2P 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magdalena123 Posted October 2, 2015 Author Share Posted October 2, 2015 Dziękuje , pomogło Link to comment Share on other sites More sharing options...
mistrzszymon1 Posted January 19, 2018 Share Posted January 19, 2018 Witam : Przepraszam ze otwieram stare tematy ale zrobiłem jak pisałeś i działało tylko jeden dzien na drugi powrucił problem?? Co może być przyczyną ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted January 27, 2018 Share Posted January 27, 2018 sprawdz czy z jakies kopii serwer nie przywraca ci plikow. przede wszystkim wspomniany ./cache/classes_index.php - zwroc uwage na daty po usunieciu czy sie nie zmieniaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts