pietrow Posted September 30, 2015 Share Posted September 30, 2015 Witam, nie mam dostępu do PA sklepu z powodu błędu jednego z modułów. Pytanie, w jaki sposób mogę wyłączyć moduł mając dostęp do plików przez ftp? Szukać w plikach modułu czy jest jakiś plik Presty w którym można włączyć/wyłączyć moduły? Będę wdzięczny za podpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 design4VIP Posted September 30, 2015 Share Posted September 30, 2015 katalog ../modules/nazwamodulu - usun albo zmien nazwe Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 pietrow Posted September 30, 2015 Author Share Posted September 30, 2015 No właśnie tak zrobiłem i podziałało. Ale dzięki wielkie :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
pietrow
Witam, nie mam dostępu do PA sklepu z powodu błędu jednego z modułów. Pytanie, w jaki sposób mogę wyłączyć moduł mając dostęp do plików przez ftp?
Szukać w plikach modułu czy jest jakiś plik Presty w którym można włączyć/wyłączyć moduły?
Będę wdzięczny za podpowiedź
2 answers to this question
Recommended Posts