Armadilo Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Απο εδώ μπορούμε όποιος θέλει να παρουσιάσει και στους υπόλοιπους τα ηλεκτρονικά καταστήματα που έχει αναπτύξει μέσω της πλατφόρμας της Prestashop.Εγω έφτιαξα αυτό εδω www.compat.gr για προσωπική / επαγγελματική χρήση και παράλληλα την εκπαιδευση μου σε αυτην την πλατφόρμα μιας και ήμουν παντελως άσχετος με το θέμα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isotech Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Καλησπέρα,Το δικό μας site http://shop.isotech.gr, είναι ONline εδώ και 4 μήνες και μέχρι στιγμής είμαστε ικανοποιημένοι με την απόδοση του. Βέβαια εκκρεμούν πολλές προσθήκες και τροποποιήσεις στη λειτουργικότητας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyprus Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 καλησπέρα,το δικό μας site είναι το www.eprosfores.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViroPharma Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 http://www.viropharma.ru/shop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smileweb Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 το δικό μου είναιwww.orthopedica.gr και ακόμα προσθέτω προϊόντα! :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekairsoft Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Για δείτε και εδώ www.greekairsoft.gr 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 Site με Ηχητικά συστήματα αυτοκινήτου και αξεσουάρ : www.Auto-View.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelioforos Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 Πολύ καλο το greekairsoft.grΠόρωση το airsoft σαν παιχνίδιΘα παραγγείλω ένα καλό ΑΚ-47 μόλις μαζέψω τα φράγκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisM Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Ιδού και το δικό μας : http://www.electrotools.gr/Ακόμα το παλεύουμε με την εμφάνιση και την προσθήκη προϊόντων (μόλις καμιά διακοσαριά έχω προς το παρόν)... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolomvos Posted August 21, 2010 Share Posted August 21, 2010 Το τελειώσαμε!http://www.samalcosmetics.gr/eshop/prestashop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messolongi Posted September 4, 2010 Share Posted September 4, 2010 Παίδες ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας μέχρι τώρα. Το ανέβασα & γω. Ήταν το πρώτο κατάστημα που έφτιαξα & είναι αποκλειστικά για μένα.www.sld.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViroPharma Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 http://www.attirance.grkai mia eortisi pedia to provlima me ta ellinika pou ta emfanizi kefalea kai sto telos me mikra ti pezi , pos diorthonete ?Euxaristo Link to comment Share on other sites More sharing options...
tutygr Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Δείτε και το δικό μου!http://www.ggshop.gr3 μήνες live... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr_Michael Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Προϊόντα εναλλακτικών πηγών ενέργειας:www.FreeWatt.grΚαλώς σας βρήκα και εύχομαι να βοηθηθώ αλλά και στο εγγύς μέλλον να βοηθήσω με τη σειρά μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViroPharma Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 Art SoapWorkshttp://www.artsoapworks.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
nmoussas Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Τα δικά μου είναι τα www.thymehoney.gr και www.kalymnos-honey.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
overdrive Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 Αυτό είναι το δικό μας site που ασχολείται με αξεσουάρ αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας -OVERDRIVE - βέβαια το παλεύουμε ακόμα με βελτιώσεις και προσθήκες προϊόντων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nmoussas Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Ορίστε και άλλο ένα που μόλις τελειώσαμα αλλά συνεχίζουμε να ανεβάζουμε προίόντα. www.kalathianakis.gr 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nmoussas Posted June 28, 2011 Share Posted June 28, 2011 Εδώ είναι ακόμα ένα στο οποίο έχει αφαιρεθεί η δυνατότητα online παραγγελίας και λειτουργεί σαν κατάλογος. www.goldandcrosses.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
pctek Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 Και το δικό μας , με οθόνες laptop , επισκευές και διάφορα προϊόντα τεχνολογίας .www.laptop-lcd.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Site με χειροποίητα κρητικά μαχαίρια και κρητικά κοσμήματα. www.boulakas.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Site με Φωτογραφικό εξοπλισμό για επαγγελματίες και ερασιτέχνες. www.photo-professional.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
strano.gr Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Αυτό είναι το δικό μας site http://www.strano.gr που ασχολείται με Snowboard Ski Skate Wake αξεσουάρ Ρουχα Παπουτσια Κλπ Κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
orofikin Posted August 13, 2011 Share Posted August 13, 2011 και το δικο μου ποθ δεν εχει τελιωσει ακομα e-pharmacyonline.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
vertix Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 Καλησπέρα κι από μένα. Δείτε μερικά καταστήματα εδώ: www.mystore.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 Site με Ηλεκτρικές συσκευές σπιτιού και όχι μόνο : www.electrolife.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
siomosp Posted September 16, 2011 Share Posted September 16, 2011 Δείτε και το δικό μου www.stickit.gr Site με αυτοκόλλητα τοίχου & φωτογραφικές ταπετσαρίες. Με άμεση επιλογή διαστάσεων και δυναμική προσαρμογή τιμής ( Feedback is welcome!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellalex Posted September 16, 2011 Share Posted September 16, 2011 Δείτε και το δικό μου www.stickit.gr Site με αυτοκόλλητα τοίχου & φωτογραφικές ταπετσαρίες. Με άμεση επιλογή διαστάσεων και δυναμική προσαρμογή τιμής ( Feedback is welcome!) όχου...κρίμας που είμαι Κύπρο θα έκανα ένα δωμάτιο για παραλία, ενα για βουνό κτλ Πολύ ωραίο αλλά θα προτιμούσα το slideshow να μην επαναλαμβανόταν σε όλες τις σελίδες παρά μόνο στην αρχική. Θα το δω πιο προσεχτικά όπως και τις υπόλοιπες όταν παω σπίτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
siomosp Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 όχου...κρίμας που είμαι Κύπρο θα έκανα ένα δωμάτιο για παραλία, ενα για βουνό κτλ Πολύ ωραίο αλλά θα προτιμούσα το slideshow να μην επαναλαμβανόταν σε όλες τις σελίδες παρά μόνο στην αρχική. Θα το δω πιο προσεχτικά όπως και τις υπόλοιπες όταν παω σπίτι. Ευχαριστώ πολύ για το feedback, συμφωνώ μαζί σου, θα το "διορθώσω" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theoni Athens Posted December 10, 2011 Share Posted December 10, 2011 Καλημέρα, Το δικό μου είναι με βρεφικά ρουχαλάκια www.oggibaby.gr, συνεχίζω να το δουλεύω οσο μπορώ. Η σελίδα όμως ανοίγει αργά.. και δεν ξέρω το γιατί, αντιμετωπίζετε και άλλοι αυτό το πρόβλημα? Ευχαριστώ για όση βοήθεια έχω βρει από τα μέλη του forum! Link to comment Share on other sites More sharing options...
christer78 Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 Εδώ και το δικό μας: www.mgab.gr Προϊόντα και εξοπλισμοί μαζικής εστίασης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas pes Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Γειά σε όλους. Να και ένα ακόμη www.sat-alarm.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddie Greece Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Μετά απο 6 μήνες ας το παρουσιάσω και εγώ.... www.zaxos.gr Βιβλιοχαρτοπωλείο Γραφική ύλη κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ottica-dandolo Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 Το site μας με γυαλιά ηλίου και γενικά οπτικά είδη. http://ottica-dandolo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasos Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 Αξεσουάρ αυτοκινήτου και μπαταρίες στο www.Autopower.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
webtools Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Συναγερμοί σπιτιών - επαγγελματικών χώρων - Κάμερες ασφαλείας 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cirrus3d Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 Πολυκατάστημα στην Κρήτη: https://cretanmall.gr 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
api Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 PS 1.4.7 http://www.bioliquid.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
kourosava Posted March 21, 2012 Share Posted March 21, 2012 www.groovyfashion.gr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
_musses_ Posted April 7, 2012 Share Posted April 7, 2012 Καλησπέρα στην κοινότητα. Έχω μία απορία και όποιος γνωρίζει μπορεί να απαντήσει. Βάζω τα προϊόντα μου κάνω αποθήκευση των πληροφοριών και τιμών και μόλις πατάω να το δω live στο website μου, μου εμφανίζει την περιγραφή αλλά πουθενά δεν δίνει τη δυνατότητα προσθήκης στο καλάθι αλλά ούτε εμφανίζει και την αξία του. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται, ελέγχω τα module μου και άκρη δεν βγάζω. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Ευχαριστώ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcakis Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 Καλησπέρα, είμαι σχεδιαστής αλλά στατικών σελίδων,δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με κατασκευή δυναμικών site όπως joomla, Presta κ.α..Θέλω να φτιάξω ένα eShop για εκτυπωτές και από ότι είδα το Presta δείχνει πολύ καλό.Υπάρχουν, μπορώ να βρώ πουθενά οδηγίες για την εγκατάσταση στα Ελληνικά,είναι εύκολο ; Μου άρεσε πολύ το DIGIFORT σαν δομή (πολλα προιόντα στην αρχική) αλλά και το CretanMall. Ευχαριστώ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 Καλησπέρα, είμαι σχεδιαστής αλλά στατικών σελίδων,δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με κατασκευή δυναμικών site όπως joomla, Presta κ.α..Θέλω να φτιάξω ένα eShop για εκτυπωτές και από ότι είδα το Presta δείχνει πολύ καλό.Υπάρχουν, μπορώ να βρώ πουθενά οδηγίες για την εγκατάσταση στα Ελληνικά,είναι εύκολο ; Μου άρεσε πολύ το DIGIFORT σαν δομή (πολλα προιόντα στην αρχική) αλλά και το CretanMall. Ευχαριστώ Κάλως ήρθες,δεν νομίζω οτι υπάρχει κάτι στα ελληνικά αλλά στα αγγλικά είναι όλα εδώ: http://doc.prestashop.com/display/PS14/Getting+Started Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcakis Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 Κάλως ήρθες,δεν νομίζω οτι υπάρχει κάτι στα ελληνικά αλλά στα αγγλικά είναι όλα εδώ: http://doc.prestasho...Getting+Started Ευχαριστώ αν και αγγλικά κάτι θα καταφέρω. 1 ερώτηση, το περιβάλλον διαχείρισης είναι στα αγγλικά η υπάρχει και στα ελληνικά ; Είδα την σελίδα σου ( Site-View.gr ) κουκλί συγχαρητήρια, αλλά μου δίνει το ερέθισμα να σου κάνω άλλη μια ερώτηση. Από ότι είδα χρησιμοποιείς και PrestaShop αλλά και Joomla & VirtueMart cart, μέσες άκρες ποιο από τα δυο θεωρείς ποιο εύκολο για να ξεκινήσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted April 27, 2012 Share Posted April 27, 2012 Ευχαριστώ αν και αγγλικά κάτι θα καταφέρω. 1 ερώτηση, το περιβάλλον διαχείρισης είναι στα αγγλικά η υπάρχει και στα ελληνικά ; Είδα την σελίδα σου ( Site-View.gr ) κουκλί συγχαρητήρια, αλλά μου δίνει το ερέθισμα να σου κάνω άλλη μια ερώτηση. Από ότι είδα χρησιμοποιείς και PrestaShop αλλά και Joomla & VirtueMart cart, μέσες άκρες ποιο από τα δυο θεωρείς ποιο εύκολο για να ξεκινήσω. Με κλειστά μάτια prestashop,και τα δυο θέλουν χρόνο για να τα μάθεις, αλλά σαν φιλοσοφία στο κομμάτι τής διαχείρισις ,το prestashop είναι πολύ καλύτερο και πιο εύκολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gsar10 Posted April 27, 2012 Share Posted April 27, 2012 Ενα ακόμη Ελληνικό prestashop site www.kibapo.eu ακόμα παλεύω με καποιες λεπτομέρειες αλλά κατα τα άλλα μια χαρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcakis Posted May 22, 2012 Share Posted May 22, 2012 (edited) Τελικά έτοιμο το πρώτο μου eShop με PS. Θέλει κάποια λίγα μαζεματάκια ακόμα. copierprintshop.gr Edited May 28, 2012 by dcakis (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris21 Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 Καλησπέρα. Το site με ps που έφτιαξα για πελάτη : http://www.candycookies.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted May 28, 2012 Share Posted May 28, 2012 Site με γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ. www.fashionroom.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marianthi Posted May 30, 2012 Share Posted May 30, 2012 (edited) Καλησπέρα σας, Άντε να προσθέσω κι εγώ άλλα 2 γιατί τελικά έχω γίνει fan του prestashop από τότε που το πρωτογνώρισα το 2010. www.businessgift.gr και πρόσφατα το doroidees.gr Όπως καταλάβατε είμαστε στα δώρα ... Θεματάκια για επίλυση υπάρχουν πάντα, γιατί κάτι θα προσθέσεις, κάτι θα αναβαθμίσεις, κάποιο module δεν θα είναι απολύτως συμβατό κλπ. Συγκεκριμένα στο www.businessgift.gr αντιμετωπίζω θέμα με αργή φόρτωση και φαντάζομαι είναι κάποιο custom module από αυτά που έχουμε προσθέσει τελευταία. Θα δούμε ... Edited May 30, 2012 by Marianthi (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωνσταντίνος Βαν Νταμ Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 http://www.attirance.gr kai mia eortisi pedia to provlima me ta ellinika pou ta emfanizi kefalea kai sto telos me mikra ti pezi , pos diorthonete ? Euxaristo Βάλε στιγμιότυπο οθόνης για να δω αν κατάλαβα σωστά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωνσταντίνος Βαν Νταμ Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 Το ανέπτυξα ολομόναχος δίχως γνώσεις προγραμματισμού, μόνο βασικά πράγματα από HTML και πολύ διάβασμα σε forum.. Και φυσικά πολλή προσωπική δουλειά.. Για να βγάζω τα φοιτητικά μου έξοδα και να μην επιβαρύνω τους γονείς μου..!! Κύριο αντικείμενο: Εμπόριο ειδών ένδυσης και υπόδησης - Προσπαθώ όμως να επεκταθώ και σε άλλα πράγματα, καθώς να μάσω και χρήματα για ορισμένα ακριβά μεν αλλά χρήσιμα modules!! http://www.mallofmylopotamos.co.uk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcakis Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 Καλησπέρα στην κοινότητα. Έχω μία απορία και όποιος γνωρίζει μπορεί να απαντήσει. Βάζω τα προϊόντα μου κάνω αποθήκευση των πληροφοριών και τιμών και μόλις πατάω να το δω live στο website μου, μου εμφανίζει την περιγραφή αλλά πουθενά δεν δίνει τη δυνατότητα προσθήκης στο καλάθι αλλά ούτε εμφανίζει και την αξία του. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται, ελέγχω τα module μου και άκρη δεν βγάζω. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Ευχαριστώ Εχεις βάλει απόθεμα ? Τιμές κ.τ.λ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cirrus3d Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 Καλησπέρα στην κοινότητα. Έχω μία απορία και όποιος γνωρίζει μπορεί να απαντήσει. Βάζω τα προϊόντα μου κάνω αποθήκευση των πληροφοριών και τιμών και μόλις πατάω να το δω live στο website μου, μου εμφανίζει την περιγραφή αλλά πουθενά δεν δίνει τη δυνατότητα προσθήκης στο καλάθι αλλά ούτε εμφανίζει και την αξία του. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται, ελέγχω τα module μου και άκρη δεν βγάζω. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Ευχαριστώ Στο back-end τσέκαρε στην καρτέλα Preferences / Products μήπως είναι ενεργοποιημένη η επιλογή Catalogue Mode, και αν είναι, απενεργοποίησέ την. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cirrus3d Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 Καλησπέρα, είμαι σχεδιαστής αλλά στατικών σελίδων,δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με κατασκευή δυναμικών site όπως joomla, Presta κ.α..Θέλω να φτιάξω ένα eShop για εκτυπωτές και από ότι είδα το Presta δείχνει πολύ καλό.Υπάρχουν, μπορώ να βρώ πουθενά οδηγίες για την εγκατάσταση στα Ελληνικά,είναι εύκολο ; Μου άρεσε πολύ το DIGIFORT σαν δομή (πολλα προιόντα στην αρχική) αλλά και το CretanMall. Ευχαριστώ Καλημέρα, είμαι ένας από τους developers του Cretan Mall. Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Αν δεν έχεις ασχοληθεί με την ανάπτυξη δυναμικών sites, το prestashop είναι καλό για να ξεκινήσεις κατά τη γνώμη μου. Manual στα Ελληνικά από ότι ξέρω δεν υπάρχει. Θα σου πρότεινα όμως, για να γλυτώσεις από τη φασαρία κατασκευής και συντήρησης, να χρησιμοποιήσεις την έτοιμη λύση (prestabox νομίζω λέγεται: http://www.prestabox.com/en/), που προσφέρουν τα παιδιά που το έχουν φτιάξει και είναι λύση hosted. Δηλαδή από ότι έχω δει, δε θα χρειαστεί να στήσεις μόνος σου το κατάστημα γιατί είναι ήδη στημένο. Υπάρχει βέβαια συνδρομή (15 ευρώ το μήνα το λιγότερο, ή ποσοστά από τα κέρδη σου) αλλά δε θα πρέπει να σκας για τη συντήρηση που χρειάζεται ένα developer από μόνη της. Φιλικά, Κυριάκος Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcakis Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 Καλησπέρα ευχαριστώ για την πρόταση αλλά είχε καταστεί για πρακτικούς λόγους υποχρέωση μου να στρωθώ και να το μάθω. Ετσι μετά απο κάποιες μέρες πιστέυω ότι συνέλαβα περί του 70-80% της εφαρμογής (φυσικά με την βοήθεια και άλλων member απο το forum, οχι μόνος ) και ήδη ανέβασα το copierprintshop.gr το οποίο υπολείπεται κάποιων λεπτομερειών και διορθώσεων. Οι καιροί ου μενετοί, αγαπητέ. Και όντος το site σας ήταν η αρχή της αρχής μου στο ps μαζί με τίς συμβουλές του Site-View. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ediamantidis Posted July 6, 2012 Share Posted July 6, 2012 Δείτε και το δικό μας... ενός μήνα μόλις !!! http://shop.visionca.gr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
giasemis Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 (edited) http://www.shopbay.gr βιβλία- παιχνίδια -ηλεκτρονικά Edited July 17, 2012 by giasemis (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nmoussas Posted October 11, 2012 Share Posted October 11, 2012 Άλλο ένα ηλεκτρονικό κατάστημα έτοιμο. www.texnima.com.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
aimilios Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Μετά από 3 μήνες λειτουργίας να σας παρουσιάσω και εγώ με την σειρά μου το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα ελαστικών: www.panousakis.gr Στο κατάστημα μπορείτε να βρείτε ελαστικά αυτοκινήτων, ζάντες, αμορτισέρ, φρένα, μπαταρίες και λιπαντικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kogkalidis Posted December 15, 2012 Share Posted December 15, 2012 Μετά από 3 μήνες λειτουργίας να σας παρουσιάσω και εγώ με την σειρά μου το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα ελαστικών: www.panousakis.gr Στο κατάστημα μπορείτε να βρείτε ελαστικά αυτοκινήτων, ζάντες, αμορτισέρ, φρένα, μπαταρίες και λιπαντικά. Αιμίλιε, κάνε διαθέσιμο το κατάστημα σου και στο εξωτερικό, αν θέλεις να επεκταθείς γρήγορα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aimilios Posted December 17, 2012 Share Posted December 17, 2012 Αιμίλιε, κάνε διαθέσιμο το κατάστημα σου και στο εξωτερικό, αν θέλεις να επεκταθείς γρήγορα.. Φίλε μου καλημέρα και σε ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή σου! Το κατάστημα είναι διαθέσιμο στο εξωτερικό αλλά έχω απενεργοποιήσει τις λειτουργίες αγοράς. Αυτή την στιγμή δεχόμαστε αγορές που έχουν τόπο παράδοσης εντός Ελλάδας και προσωρινά δεν μας ενδιαφέρει η επέκταση στο εξωτερικό. ( Από πού μπήκες και είδες ότι δεν είναι διαθέσιμο στο εξωτερικό? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vpap Posted December 17, 2012 Share Posted December 17, 2012 Το δικό μας site είναι http://www.elecnetsolar.gr/fotovoltaika-susthmata/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kogkalidis Posted December 18, 2012 Share Posted December 18, 2012 Από Brno, Τσεχία.. και μου εμφάνιζε πώς το κατάστημα δεν είναι διαθέσιμο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas Krevatas Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 (edited) Εδώ είναι το πρώτο που έφτιαξα με πολύ customization http:/store.princeoliver.com. Αγορές ενδυμάτων, παπούτσια κλπ. και επιπλέον ένα μίνι eshop με μοναστηριακά προϊόντα (το είχα κάνει με ειδική κατηγορία επειδή τότε δεν υπήρχε η δυνατότητα multistore) Edited January 24, 2013 by beddman963 (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HairMaker.Gr Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 (edited) Εδω και το www.hairmaker.gr ακομα εχει πολλα να μπουν αλλα το προσπαθω...!!!! Edited March 17, 2013 by hairmania (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kogkalidis Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Το δικό μας site είναι http://www.elecnetso...aika-susthmata/ Απ' ότι φαίνεται όμως δεν είναι στημένο σε presta.. Κάνω λάθος; Άσχετα με αυτό πάντως καλή δουλειά μου φαίνεται..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TasosB Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 Μετά από 2 χρόνια Presta άντε και εγώ με το automotivelamps.eu και στόχο την Ευρώπη. Εξωστρέφεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis S Posted April 24, 2013 Share Posted April 24, 2013 Καλησπέρα, Πολύ νέο το e-shop μου στο χώρο και ακόμα θέλει πολύ δουλειά. www.printingideas.gr Αντώνης Link to comment Share on other sites More sharing options...
greg1979 Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 to diko mou einai www.e-access.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
trektrekos Posted July 12, 2013 Share Posted July 12, 2013 (edited) http://www.arcolin.gr (το e- του shop μας...) Edited July 12, 2013 by trektrekos (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nmoussas Posted July 13, 2013 Share Posted July 13, 2013 (edited) Δύο νέα site: www.kalymnos-shop.gr www.theknls.com Edited July 13, 2013 by nmoussas (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkikis Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 http://www.musclebody.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsimento Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 Γεια σας παιδια to site ειναι live αρκετο καιρο τωρα αρχιζει να δειχνει δειγματα !!! . Ανταλλακτικα για Notebook και επισκευες υπολογιστων www.multisys.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalaitzidis Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 Το δικό μας είναι αυτό www.kalaitzidisgroup.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
ITechSolutions Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 Πολυ ωραια δουλεια, μας αρεσε το μενου! Το δικό μας είναι αυτό www.kalaitzidisgroup.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornado1979 Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 ιστοσελίδα για παιδικά και βρεφικά ρουχα: www.magiccloset.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
fpano Posted December 9, 2013 Share Posted December 9, 2013 (edited) www.printforyou.gr εκτυπώσεις / διαφημιστικά είδη / είδη δώρων Edited December 9, 2013 by fpano (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karnickos Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Απο τον Νοέμβριο 2013 παλεύω να κάνω και εγώ ένα όμορφο ηλεκτρονικό κατάστημα... Γνώμες και απόψεις δεκτές !! http://runnerscorner.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
parsifal Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Πολυ ωραια δουλεια, μας αρεσε το μενου! Αν δεν κάνω λάθος, πρέπει λογικά να είναι αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macvag Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας για την ιστοσελίδα μου http://www.hanishop.gr. Όλες οι παρατηρήσεις και προτάσεις, που μπορούν να κάνουν καλύτερο το site μου είναι δεκτές. Ευχαριστώ πολύ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xeirokamoto Posted January 29, 2014 Share Posted January 29, 2014 Το δικό μας Site είναι το www.xeirokamoto.gr . Όλες οι προτάσεις δεκτές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratus66 Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Ιδού και το δικό μας : http://www.electrotools.gr/ Ακόμα το παλεύουμε με την εμφάνιση και την προσθήκη προϊόντων (μόλις καμιά διακοσαριά έχω προς το παρόν)... Αρκετά γρήγορο site πολύ καλό Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratus66 Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας για την ιστοσελίδα μου http://www.hanishop.gr. Όλες οι παρατηρήσεις και προτάσεις, που μπορούν να κάνουν καλύτερο το site μου είναι δεκτές. Ευχαριστώ πολύ! Δεν μου άρεσε η πολύ μεγάλη φωτό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smileweb Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 καλημέρα σε όλους! Δείτε και το δικό μας http://www.smileweb.eu Αν θέλετε βοήθεια με οτιδήποτε, ευχαρίστως να σας βοηθήσω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ITechSolutions Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 (edited) http://www.motospy.gr Κάτι διαφορετικό λόγω χρωμάτων... Μια πρόσφατη δουλειά για την οποία θα θέλαμε τη γνώμη σας. Πιστεύουμε είναι καιρός να δούμε και λίγο τις έννοιες του UX και usability ενός eshop σε μια ξεχωριστή ενότητα εντός του forum. Οπότε όποιος θέλει να συμμετάσχει είναι καλοδεχούμενος... Edited March 24, 2014 by ITechSolutions (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lakisss77 Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 www.pc-netservice.gr Εδώ το δικό μου αλλά δεν είναι έτοιμο ακομη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
intershop Posted March 29, 2014 Share Posted March 29, 2014 http://www.inter-shop.gr/eshop 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfyk Posted April 3, 2014 Share Posted April 3, 2014 Αυτές είναι δύο τελευταίες δουλειές με prestashop. Θα ήθελα την γνώμη σας!! http://cretansoil.com & http://oliveplus.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
gianstas Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 Καλημέρα Τo e-shop μου είναι το www.emnoston.gr - (Εργαστήριο Ζυμαρικών) . Αρχές Απριλίου ξεκίνησα την δημιουργία του και με βοήθησε σε πολλά σημεία το forum σας καθώς δεν είχα προηγούμενη εμπειρία. Αν έχετε οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορείτε να την καταγράψετε ώστε να γίνει καλύτερο. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
filikon Posted May 17, 2014 Share Posted May 17, 2014 www.ITMhellas.gr - Ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης μεταχειρισμένων υπολογιστών, laptops και περιφερεικών συσκευών. Καλές δουλειές σε όλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefa Posted May 19, 2014 Share Posted May 19, 2014 (edited) Eshop με ποδήλατα, ανταλλακτικά & αξεσουάρ ποδηλάτου : http://kefalasbikes.gr/ Edited March 6, 2018 by Kefa (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosmaragos Posted June 15, 2014 Share Posted June 15, 2014 το δικό μου είναι www.orthopedica.gr και ακόμα προσθέτω προϊόντα! :- Φίλε μου έχεις πρόβλημα με τα ελληνικά στον κώδικα σου τα βγάζει "ξαιρετικό παρθένο ελαιό&lambda" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kogkalidis Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 Αυτές είναι δύο τελευταίες δουλειές με prestashop. Θα ήθελα την γνώμη σας!! http://cretansoil.com & http://oliveplus.eu Cretansoil --> megashop Oliveplus --> warehouse Σωστά; Όπως και να έχει ωραίο στήσιμο αν και δε μου αρέσει το "Βάλτο στο καλάθι" που είναι τόσο τεράστιο στο Cretansoil Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis13 Posted September 9, 2014 Share Posted September 9, 2014 Καλησπέρα σε όλους μετά από αρκετό κόπο ανεβάσαμε online το www.meraki.gr με premium προϊόντα από όλη την Ελλάδα σε δικό μας brand. Η ανανέωση συνεχίζεται με νέες προϊόντα τους επόμενους μήνες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosmaragos Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 Καλησπέρα σε όλους μετά από αρκετό κόπο ανεβάσαμε online το www.meraki.gr με premium προϊόντα από όλη την Ελλάδα σε δικό μας brand. Η ανανέωση συνεχίζεται με νέες προϊόντα τους επόμενους μήνες. Συγχαρητήρια πολύ καλή η δουλειά σου και πολύ ωραία τα προϊόντα σου. Έχεις χρησιμοποιήσει ένα module που το έχεις κάτω από τα προϊόντα και υπολογίζεις τα μεταφορικά, πως λέγετε αυτό? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grgdmrs Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 (edited) Καλησπέρα και απο εμένα. Στό www.vaporsolutions.gr είναι η δική μου προσπάθεια. Κατάστημα πώλησης ηλεκτρονικών τσιγάρων κλπ. Κάθε ιδέα και κάθε συμβουλή πάντα καλοδεχούμενη!!! Edited September 14, 2014 by grgdmrs (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
netplayer Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 Καποιο καταστημα με ειδη ποδηλάτου μηπως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefa Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 (edited) Καποιο καταστημα με ειδη ποδηλάτου μηπως? Με είδη και ποδήλατα http://kefalasbikes.gr/ Edited September 26, 2014 by Kefa (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
theos_dias Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 Εδώ και ένα χρόνο με είδη ψύξης,θέρμανσης και ηλιακών συστημάτων το http://www.dakshop.gr . Απλότητα με πολλά module απενεργοποιημένα και με default-bootstrap στο 1.6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StavrosL Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 Γειά σε όλους σας! www.apothikielectric.gr. ηλεκτρικές συσκευές Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts