Roksa17 Posted September 27, 2015 Share Posted September 27, 2015 Czy istnieje wtyczka lub moduł, który odtwarza po wejściu na stronę sklepu plik dźwiękowy? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted September 27, 2015 Share Posted September 27, 2015 moduly na pewno sie jakies znajda. musisz poszukac jakiegos playerka np. we flash. tyko pytanie.... czy aby na pewno tego chcesz? taka myczka w tle to rody PRLu wtedy jeszcz eto ludzi racowalo, obecnie. klient jak wchodzi na storne i slyszy dzwieki to "klik" i nie ma nie ma albo dzwieku, jak sszybko znajdzie wylacznik albo nie ma storny bo czasy sie zmienily i teraz klient szuka towaru w spokoju kiedys jak jednym czym byly storny to jakies 2-3 stornicowe strony firmowe i sie mozna bylo przescigac kto ma lepszy bajer na stornie, a czy obecnie dzwieki na stornie sa bajerem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roksa17 Posted September 27, 2015 Author Share Posted September 27, 2015 mam reklamę produktu dźwiękową i chce żeby ta reklama mi sie otworzyła... nie chodzi mi o muzykę w tle Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted September 28, 2015 Share Posted September 28, 2015 no to troche zmienia postac rzeczy. to w takim razie w jakim formacie i jakiej formie masz ten pliczek? masie otwierac gdzies n asamej stornie (np. glownej w ktoryms hook), w kolumnie lewej/prawej czy jako popup? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts