tinyprices Posted September 25, 2015 Share Posted September 25, 2015 (edited) Cześć, czytałem trochę o zmianie URL w prestashop 1.6 i wszystko wygląda banalnie ale z jakiegoś powodu tak nie jest. Problem wygląda następująco. Ustawienia które działają: URL: tinyprices.nazwa.pl SSL: tinyprices.nazwa.pl KATALOG: /prestashop/ i teraz tak mam domenę tinyprices.pl która jest przekierowana na tinyprices.nazwa.pl/prestashop/ i gdy ustawiam: URL: tinyprices.pl SSL: tinyprices.pl KATALOG: / Strona sklepu działa ale strona panelu administratora się rozwala i wyświetlają się tylko napisy. Czy ma ktoś pomysł jak to ustawić prawidłowo? Pozdrawiam, Paweł Podleś Edited September 25, 2015 by tinyprices (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tinyprices Posted September 25, 2015 Author Share Posted September 25, 2015 (edited) Generowanie nowego .htaccess nie działa Ctrl + F5 nie działa Wyczyszczenie Cache nie działa Multistore wyłączony SSL wyłączone Dodatkowo nie da się zalogować na panel administracyjny więc może coś z bazą ? Ale wszystko jest na tym samym serwerze tylko inna domena. Edited September 25, 2015 by tinyprices (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirPresta Posted September 25, 2015 Share Posted September 25, 2015 Cześć, Czy posiadasz najnowszą wersję Prestashop (1.6.1.1) ? Jeśli nie, to jaką? Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted September 25, 2015 Share Posted September 25, 2015 (edited) a w jaki sposob przekierowales domene? przez htaccess w glownym katalogu PS czy przez panel domeny? masz przekierowana www jak i bez? nie prosciej w domnie bylo przepisac DNSy i utworzyc domene na serwerze? Edited September 25, 2015 by design4VIP (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yabber Posted September 25, 2015 Share Posted September 25, 2015 Najnormalniej w świecie to trzeba to zrobić w konfiguracji DNS. A nie jakieś subdomeny domeny w domenie nazwa.pl przekierowywane na domenę własną Jedna wielka herezja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tinyprices Posted September 25, 2015 Author Share Posted September 25, 2015 Nie wiem co się stało ale spraw zostawiłem i po powrocie do domu wszystko zaczęło śmigać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts